Μην χασετε

Καθηλώνει η Άννα Κόκορη: «Ήμουν ενεργή και ξαφνικά βρέθηκα σε ένα κρεβάτι διασωληνωμένη»

Κατάθεση ψυχής για όλες τις δύσκολες μάχες της ζωής της έκανε η δημοσιογράφος, Άννα Κόκορη, μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη.

Advertisements

 

Η Άννα Κόκορη, σε ηλικία 13 ετών, έδωσε μάχη με τον καρκίνο και κατάφερε να τον κερδίσει οριστικά ύστερα από 7 χρόνια. Οι φίλοι της την φωνάζουν «Sugar» και η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της «ασόβαρο».

Σχετικά με τον καρκίνο που πέρασε στην παιδική της ηλικία σχολίασε: «Κάπως ”τραβήχθηκε” το χαλί κάτω από τα πόδια μου, ήμουν ένα ενεργό παιδί και ξαφνικά βρέθηκα σε ένα κρεβάτι διασωληνωμένη».

 

Η ίδια παραδέχεται ότι εκείνη την χρονική περίοδο ήταν πολύ υπάκουη με τις εντολές των γιατρών, αλλά παράλληλα βρισκόταν σε άρνηση και για αυτό το λόγο επιθυμούσε να κοιμάται πολύ.

Το σοκ να βλέπει παιδιά της ηλικίας να ”φεύγουν” την είχε τρομάξει πολύ, ωστόσο δεν πίστεψε ποτέ ότι θα πεθάνει.

 

Σχετικά με την νευρική ανορεξία, η Άννα Κόκορη σχολίασε: «Είχα μία ορθορεξία, δηλαδή έτρωγα σωστά και γυμναζόμουν, και λόγω του καρκίνου που είχα περάσει. Κάποια στιγμή όμως ”έχασα την μπάλα” και έτσι πέρασα ”απέναντι”. Η νευρική ανορεξία είναι ψυχική νόσος».

Advertisements

Η ίδια για να αντιμετωπίσει την νευρική ανορεξία αποφάσισε να εισαχθεί στο νοσοκομείο καθώς έβλεπε μέρα με την μέρα να χάνει τις δυνάμεις της και έτσι ξαναπήρε την δύναμη της πίσω.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα