Μην χασετε

«Κάθε γυναίκα σε αυτή την ηλικία έχει δικαίωμα να το ζήσει»: Συγκινεί η 56χρονη που γέννησε δύο δίδυμα αγοράκια

Όπως έγινε γνωστό χθες αποκλειστικά από το T-live, μία 56χρονη γυναίκα έφερε στον κόσμο δύο δίδυμα αγοράκια μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. Η Ιωάννα μίλησε σήμερα στην Τατιάνα Στεφανίδου για την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της.

 

«Θα ήθελα να δώσω δύναμη, κουράγιο και θάρρος στις γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια ηλικία με εμένα. Είναι μοναδική εμπειρία από τη στιγμή που μπορούσα να συμμετέχω στην όλη διαδικασία. Όταν ήρθαν τα δύο μωρά στην αγκαλιά μου, δε μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα. Ήταν απίστευτη και μοναδική εμπειρία, και πιστεύω ότι κάθε γυναίκα σε αυτή την ηλικία έχει δικαίωμα να το ζήσει και να το βιώσει» ανέφερε η Ιωάννα που έκανε εξωσωματική σε ηλικία 55 ετών στην Αλβανία.

«Στην Ελλάδα υπάρχει ένα ηλικιακό όριο που είναι τα 50 χρόνια. Για να γίνεις γονιός σε μία πιο προχωρημένη ηλικία, πρέπει να ταξιδέψεις στο εξωτερικό. Εμείς πήγαμε μέχρι την Αλβανία. Στην Ελλάδα δε μπορεί να ισχύει το όριο των 50. Θα πρέπει να ανεβάσουν λίγο το όριο. Αυτό για μένα ήταν μία ταλαιπωρία. Έμεινα έγκυος στην πρώτη προσπάθεια και θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Γεωργούλια και τον κ. Πάντο».

Advertisements

 

tlife.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα