Μην χασετε

«Καθαρίζω το δωμάτιό μου, πλένω τα πιάτα και ξεσκονίζω»: Η πονεμένη ιστορία του 6χρονου αγοριού που το όνειρο του ήταν να υιοθετηθεί

Κάποιοι άνθρωποι εξαιτίας οικονομικών λόγων δεν μπορούν να κρατήσουν το παιδί τους γι΄αυτό αποφασίζουν να το δώσουν για υιοθεσία. Έτσι, παιδιά ανά τον κόσμο περιμένουν για να βρουν ζεστασιά και ένα σπίτι που θα μπορούν να το αποκαλούν δικό τους.

 

Αυτή είναι η ιστορία ενός 6χρονου αγοριού που είχε αυτή τη μοίρα και θέλησε απλώς να υιοθετηθεί, να έχει οικογένεια. Με αυτόν τον τρόπο έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα σε ανθρώπους σε όλη την κοινότητά.

Αυτό το 6χρονο αγγελούδι έπρεπε να χωριστεί από τους βιολογικούς του γονείς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να εγγυηθούν την ευημερία του, δεν είχαν τρόπο να φροντίσουν τα δικαιώματά του και τη ζωή του. Έτσι, κατέληξε στα χέρια της κοινωνικής υπηρεσίας μαζί με τα αδέρφια του , τα οποία όμως υιοθετήθηκαν.

Advertisements

 

Αυτή είναι η ιστορία του 6χρονου Aidan – Το 6χρονο αγγελούδι που ζητάει να υιοθετηθεί

Η αρνητική πλευρά αυτής της ιστορίας είναι ότι  θα μεγαλώσουν  χωριστά και δεν θα μπορούν να λάβουν την αγάπη των βιολογικών τους γονιών , αλλά εξακολουθούν να ελπίζουν να είναι ευτυχισμένοι χωριστά με τους νέους τους γονείς.

Ο Aidan ζει στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών, ζήτησε τη χάρη να εκδώσει μια δήλωση όπου εκφράζει ότι θέλει να γίνει μέλος μιας οικογένειας:

Advertisements

«Καθαρίζω το δωμάτιό μου, πλένω τα πιάτα και ξεσκονίζω» είπε χαμογελώντας, κάτι που τον χαρακτηρίζει παρά τις αντιξοότητες που έχετε βιώσει.

Αυτό το 6χρονο παιδί είναι καλά στην υγεία του, ευγενικό και δεν παρουσιάζει καμία συμπεριφορά που να προκαλεί προβλήματα. .Μέχρι πρότεινος, καμία οικογένεια δεν είχε ενδιαφερθεί για αυτόν, ο Aidan πιστεύει ότι οφείλεται στην ηλικία του.

Οι περισσότερες οικογένειες πιστεύουν ότι είναι πολύ δύσκολο να εκπαιδεύσει ένα παιδί άνω των 5 ετών και να προσαρμοστεί σε έναν νέο τρόπο ζωής.

Από την πλευρά του, ο μικρός διαβεβαιώνει ότι θα ασχοληθεί με όλες τις εργασιακές δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με το σπίτι, για να ξέρουν οι οικογένειες ότι θα έχουν όλη τη συνεργασία του στο σπίτι.

Μέσω μιας τοπικής διαδικτυακής πρωτοβουλίας, ανέβασαν αυτή τη δήλωση για να προσφέρουν στο παιδί μια μεγαλύτερη ευκαιρία να υιοθετηθεί και ελπίζουμε ότι σύντομα θα εκπληρώσει το όνειρό του να έχει οικογένεια.(ίσως και να την έχει βρεί, δεν καταφέραμε να βρούμε την εξέλιξη της υπόθεσης αλλα ελπίζουμε να είναι σε μια οικογένεια ευτυχισμένος)

Από εδώ μπορούμε μόνο να σας ευχηθούμε καλή τύχη και ότι με πίστη μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι.

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα