Μην χασετε

Κατερίνα Παναγοπούλου: «Ούτε θα φιληθώ, ούτε θα αγκαλιαστώ δημόσια, ούτε θα χορέψω πάνω στα τραπέζι»

Η Κατερίνα Παναγοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η  δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega αναφέρθηκε στον τρόπο που διαχειρίζεται την προβολή της προσωπικής ζωής της, καθώς και στον λόγο που προσέχει πολύ τις δηλώσεις της σε συνεντεύξεις.

«Όταν είμαι έξω σκέφτομαι συνέχεια ποια είναι η δουλειά μου. Δεν ξεχνιέμαι όταν είμαι έξω γιατί παρουσιάζω ένα δελτίο ειδήσεων και έχω μια ευθύνη. Ούτε θα φιληθώ δημόσια, ούτε θα αγκαλιαστώ δημόσια, ούτε θα χορέψω πάνω στα τραπέζι. Μου αρέσει που το ακολουθώ αυτό και πολύ συνειδητά από σεβασμό και στο κανάλι που είμαι και στον τηλεθεατή, γιατί είμαι και εγώ παρορμητική και μπορώ εύκολα να ξεφύγω», είπε αρχικά η Κατερίνα Παναγοπούλου.

«Αν έκανα μια άλλη δουλειά που δεν είχε δημοσιότητα θα ήμουν σίγουρα πιο χαλαρή. Εγώ όμως, είμαι άνθρωπος και τον ορίων και των πρέπει και μου αρέσουν τα όρια. Αν δεν μου βάλεις ένα όριο μπορεί να ξεφύγω εύκολα, οπότε μου αρέσει να τα έχω και να τα ακολουθώ. Ο χώρος μας είναι πολύ σκληρός και όσο περνάνε τα χρόνια το καταλαβαίνω όλο και πιο πολύ», συμπλήρωσε η Κατερίνα Παναγοπούλου.

 

Advertisements

 

Σχετικά με το πιο περίεργο περιστατικό που είχε στον αέρα του δελτίου ειδήσεων, η Κατερίνα Παναγοπούλου εξομολογήθηκε: «Μια φορά ενώ ήμουν στον αέρα, φορούσα μια ολόσωμη φόρμα και μου φεύγει τελείως όλο το φερμουάρ από πίσω. Μου έχει τύχει να πάθω δηλητηρίαση πριν βγω στον αέρα, ήταν πολύ δύσκολο, ζαλιζόμουν. Γίνονται πολλά, πέφτουν πράγματα, σπάνε ποτήρια».

Στο τέλος της συνέντευξης και αφού η Ελένη Μενεγάκη ευχαρίστησε την δημοσιογράφο, η Κατερίνα Παναγοπούλου πήρε τον λόγο θέλοντας να τονίσει: Ευχαριστώ πολύ, χαλάρωσα πολύ. Συνήθως όταν μιλάω έχω κουραστεί γιατί απομονώνουν μια φράση μου και εκεί που εσύ ήθελες άλλο να πεις μπαίνει ένας τίτλος και όλο αυτό με έχει λίγο τρελάνει. Πάντα αυτά που λέω φροντίζω να τα σκέφτομαι απομαγνητοφωνημένα. Τώρα δεν σκέφτηκα τίποτα και ελπίζω να είναι όλα νορμάλ από όσα είπα.

 

Advertisements

 

tlife.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα