Μην χασετε

Καταπληκτικές Shabby Chic Ιδέες Σχεδιασμού βρεφικού δωματίου

Είναι εύκολο να παρασυρθεί κανείς στο shabby chic ύφος επειδή είναι τόσο ζεστό και φιλικό. Αυτό είναι ένα στυλ που γιορτάζει την ατέλεια και την φυσική ομορφιά και είναι επίσης πολύ ευέλικτο. Μπορείτε να προσαρμόσετε το στυλ σε κάθε χώρο στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένου και του βρεφικού δωματίου. Εδώ, οι στρατηγικές είναι πολλές, έξυπνες και πολύ ενθαρρυντικές.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να φέρει τη Shabby Chic γοητεία στο βρεφικό είναι μέσα από μικρές DIY πινελιές. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε κάποια χαριτωμένα έργο τέχνης για τους τοίχους πλαισιώνοντας ταπετσαρία ή ύφασμα που θα χρησιμοποιηθεί και αλλού στο δωμάτιο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές Vintage λεπτομέρειες για να δώσετε στο βρεφικό μια Shabby Chic εμφάνιση.
Χρησιμοποιώντας μαλακά, απαλά χρώματα δεν είναι η μόνη επιλογή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Shabby Chic βρεφικό ακόμη και αν χρησιμοποιείσετε σκούρα χρώματα. Για παράδειγμα, μαύρα έπιπλα μπορεί να φαίνονται ωραία σε ένα ανοικτό γαλάζιο φόντο.

Εκτυπώσεις και πρότυπα βοηθούν επίσης στο να δώσουν έμφαση σε συγκεκριμένες μορφές. Διαλέξτε ταπετσαρία στο βρεφικό δωμάτιο και επιλέξετε Vintage σχέδια με floral μοτίβα ή με παστέλ ξεθωριασμένα χρώματα.

Advertisements

Ενσωματώνοντας ανακυκλωμένα υλικά ή έπιπλα σε ένα δωμάτιο, θα δώσουν επίσης μια Shabby Chic εμφάνιση. Ένα vintage έπιπλο με ένα φθαρμένο φινίρισμα μπορεί να φαίνεται όμορφα στο βρεφικό.

Για περισσότερη όμως έμπνευση και επειδή μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις δείτε τις παρακάτω εικόνες. Τι λέτε…;

00 (10)00 (9)00 (8)00 (7)00 (6)00 (5)00 (4)00 (3)00 (2)00 (1)

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα