Μην χασετε

«Καταφέραμε να τον πάμε στο στάδιο 1 από το στάδιο 4»: Σuγκινεί ο Γιώργος Δασκαλάκης για τη μάχη του με τον καρκίνο

Γιώργος Δασκαλάκης δίνει εδώ και μήνες σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Πριν από λίγες ημέρες, ο τραγουδιστής επισκέφθηκε την Αθήνα από τη Ρόδο, προκειμένου να υποβληθεί σε ειδικές εξετάσεις στο νοσοκομείο, Ευαγγελισμός.

 

Σύμφωνα με ανάρτηση της συντρόφου του, στο Facebook, οι εξετάσεις αυτές θα έδειχναν κατά πόσο ανταποκρίνεται ο οργανισμός του στις χημειοθεραπείες, αλλά και σε ποιο στάδιο βρίσκεται ο καρκίνος.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Γιώργος Δασκαλάκης θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τα αποτελέσματα. Όπως έκανε γνωστό μέσα από μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο καρκίνος από το στάδιο 4 έφτασε πλέον, στο στάδιο 1.

Advertisements

 

Κάτω από μια φωτογραφία του, στην οποία φαίνεται να χαμογελά πλατιά, ο Γιώργος Δασκαλάκης έγραψε: «Καλησπέρα Αγάπες μου και καλή Κυριακή να έχουμε!!! Ίσως από τις πιο αυθόρμητες φωτογραφίες που με έχουν βγάλει ποτέ και το έκανε το κοριτσάκι μου… Εχθές είδατε μια ανάρτηση για τη πορεία της υγείας μου με το Θηρίο που κυρίευσε το σώμα μου…Καταφέραμε από στο στάδιο 4 να τον πάμε στάδιο 1…και συνεχίζουμε λίγο ακόμα με Χημειοθεραπείες να τον στείλουμε από εκεί που ήρθε…Ένα ευχαριστώ δε φτάνει για εσάς που νοιάζεστε καθημερινά για μένα και τους Γιατρούς μου… Συνεχίζουμε λοιπόν δυνατά και πάμε για τη ΝΙΚΗ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας… ΑΜΗΝ».

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα