Μην χασετε

Καρδιά από πέτρα: Τα 4 ζώδια που χαρακτηρίζονται από την σκληρότητα τους

Υπάρχουν άνθρωποι που χαρακτηρίζονται ως σκληροί, αποδείχθηκε πως είναι άκαρδοι, απογοητεύουν με τις ενέργειες τους και δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη για τα προβλήματα που προκαλούν. Ίσως είναι σοφό να διατηρήσουμε απόσταση από αυτούς προκειμένου να αποφύγουμε την πιθανή καταπάτηση.

Advertisements

Μέσω της αστρολογίας μπορούμε να εξετάσουμε αν κάποιος έχει τάση προς μια πιο αυστηρή συμπεριφορά απέναντί μας, ανάλογα με το ζώδιό του. Παρακάτω θα δεις αν ο σύντροφός σου ή ο άτομο που σου ενδιαφέρει ανήκει σε ένα από τα 4 ζώδια με “καρδιά από πέτρα” και ποια βήματα μπορείς να κάνεις για να το αλλάξεις!

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ψυχρός και εγωκεντρικός για αυτό και σπάνια θα ενδιαφερθεί για τους άλλους. Πολλές φορές σου δίνει την εντύπωση ότι σε ακούει, αλλά στην πραγματικότητα είναι χαμένος στο δικό του κόσμο και απλά κουνά το κεφάλι σαν να σε καταλαβαίνει. Δύσκολα ένας Τοξότης θα μεταμορφωθεί σε τρυφερό σύντροφο, γιατί δύσκολα θα βάλει κάποιον άλλο πάνω από τον εαυτό του.

Υδροχόος

Δεν του αρέσουν καθόλου οι συναισθηματισμοί. Ο Υδροχόος έχει πολύ κοντά του λίγους ανθρώπους και για τους υπόλοιπους αδιαφορεί και μάλιστα επιδεικτικά. Έχει τόσα θέματα στο μυαλό του που τον απασχολούν, που απλά δεν έχει χρόνο και δεν ενδιαφέρεται για κανέναν άλλο. Γι’ αυτό μην το παίρνεις προσωπικά, δε φταις εσύ, αλλά ο χαρακτήρας του. Θα ασχοληθεί με τα δικά σου προβλήματα μόνο αν τον αφορούν κι εκείνον ή αν είναι κάποιο από τα μεγάλα προβλήματα της ανθρωπότητας.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι πολύ τρυφερός και δοτικός όσο είσαι και εσύ το ίδιο μαζί του. Αν αδιαφορήσεις γι’ αυτόν, αν σταματήσεις να του δίνεις σημασία και ξαφνικά ασχολείσαι με όλους τους άλλους και όχι με αυτόν, τότε θα μεταμορφωθεί σε πέτρα! Η ψυχρότητα και η αδιαφορία που μπορεί να δείξει ένας Σκορπιός είναι τεράστια, πρέπει όμως πρώτα να έχει μία αιτία.

Ταύρος

Advertisements

Ο Ταύρος δε συμβιβάζεται και δεν υποχωρεί για αυτό και πολλές φορές δείχνει ψυχρός και άκαρδος. Πολλές φορές αρνείται να δει τα πράγματα όπως εσύ, από τη δική σου οπτική, γιατί θέλει γίνουν όλα ακριβώς όπως τα έχει στο μυαλό του. Δε θέλει να του αλλάζεις τα σχέδια και να νομίζει ότι τον αμφισβητείς. Όταν νιώθει κάτι τέτοιο γίνεται απόμακρος και άκαρδος, χωρίς όμως να είναι στην πραγματικότητα.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα