Μην χασετε

Καπουτζίδης – Μουτσινάς: Όταν η Ζέτα Μακρυπούλια έπρεπε να διαλέξει πλευρά στην παλιά τους κόντρα

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Νίκος Μουτσινάς έχουν βρεθεί τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο πρώτος. Φαίνεται όμως, ότι η κόντρα τους δεν είναι κάτι τωρινό, αλλά κρατάει από παλιά.

 

Σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, κάποια στιγμή στο παρελθόν η Ζέτα Μακρυπούλια έπρεπε να διαλέξει πλευρά.

«Υπάρχει μια αλήθεια που πρέπει να την αναφέρουμε. Η απόσταση ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τον Γιώργο Καπουτζίδη δεν δημιουργήθηκε τώρα, είναι παλιά ιστορία. Ξέρουμε όλοι σε αυτό το χώρο ότι κάποια στιγμή η Ζέτα έπρεπε να επιλέξει ένα στρατόπεδο και τάχθηκε με το μέρος του Νίκου Μουτσινά», είπε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Advertisements

 

Ο Νίκος Γεωργιάδης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Συζητώντας χθες με ανθρώπους που ήταν στο περιβάλλον των δύο καλλιτεχνών, μου είπαν αυτό το πράγμα και μάλιστα μου το είπαν δυο-τρεις άνθρωποι. Όλοι είπαν αυτό, ότι δεν είναι καινούργιο αυτό το πράγμα που συμβαίνει μεταξύ τους».

«Το θεώρησα τελείως άδικο αυτό από τον Γιώργο Καπουτζίδη. Και ξαναλέω ότι δεν έχω κάτι με τον Γιώργο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Advertisements

zappit.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα