Μην χασετε

«Κανείς δεν νοιάζεται για εμάς»: Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για την νέα διακοπή της δίκης

«Δηλαδή θα κάνουμε πάλι το ταξιδάκι Διδυμότειχο και πίσω; Κανείς δεν νοιάζεται για μας. Τι να πω;». Αυτά ήταν τα λόγια της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη όταν άκουσε ξανά σήμερα ότι η δίκη για τη δολοφονία και τον βιασμό του παιδιού της το Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, διακόπτεται ξανά για τέταρτη φορα καθώς ένα μέλος της σύνθεσης του δικαστηρίου νοσεί με κορωνοϊό.

Advertisements

Πλέον μετά τη διακοπή η δίκη θα συνεχιστεί στις 6 Απριλίου 2022. Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη οι οποίοι σήμερα ήταν προγραμματισμένο να καταθέσουν στο δικαστήριο, αντέδρασαν μπροστά σε αυτή τη νέα διακοπή. «Να οριστούν συνεχόμενοι δικάσιμοι μετά τις 6 Απριλίου« ζήτησε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη από την έδρα με την Πρόεδρο να απαντά πως έχει εξεταστεί αυτο το ενεδεχόμενο.

 

Ο πατέρας της Ελένης ανέφερε επίσης προς την πρόεδρο της έδρας ότι «γονέας του ενός κατηγορούμενου απειλούσε τους μάρτυρες. Παρακαλώ να έχουμε το δέοντα σεβασμό». Να σημειωθεί ότι το παρών σήμερα στη δίκη έδωσαν και οι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση οι οποίοι σε πρώτο βαθμό έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και 15 χρόνια ο καθένας.

Πριν από τη διακοπή της δίκης η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και οι μητέρες της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς, θύματα επίσης στυγερών εγκλημάτων που βρίσκονταν στο δικαστήριο για να συμπαρασταθούν στους γονεις της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε άγρια το 2018, αντέδρασαν στη θέα των κατηγορουμένων.

 

Συγκεκριμένα, η μητέρα της Ερατούς ανέφερε αρχικά προς τους κατηγορούμενους: «Κάτω τα μάτια σας, μην κοιτάτε τη μάνα δολοφόνοι!», ενώ η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη επιτέθηκε φραστικά εναντίον του ενός: «Να ψοφήσεις π… γιε!».

Στη συνέχεια, η μητέρα της Γαρυφαλλιάς είπε: «Να τους βλέπουμε, αντί να σκύβουν το κεφάλι, να γελάνε. Ούτε ένα ίχνος μετάνοιας. Ξέρουν τι θα πει μετάνοια; Να ρωτήσουν εμένα που έχω την κόρη μου στο τάφο. Ντροπή σας και ντροπή και στους γονείς σας που έρχονται εδώ, αλήτες! Ντροπή σας! Που θέλετε και Εφετεία και δικαιώματα».

Τον λόγο πήρε έπειτα εκ νέου η μητέρα της Ερατούς λέγοντας: «Τα κεφάλια σας χαμηλά, δολοφόνοι. Τι τα φυλάτε τα καλόπαιδα, μην πάθει τίποτα μία τρίχα από τα μαλλιά τους; Να σας φέρουμε και παππά να εξομολογηθήτε, να πάτε στον παράδεισο. Εξαιτίας τους δεν έχουμε τα παιδιά μας».

Advertisements

 

protothema.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα