Μην χασετε

J2US – «Μην απαντάς, εγώ μιλάω»: Ενοχλημένος ο Σταμάτης Φασουλής με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Τη νέα τους εμφάνιση έκαναν στη σκηνή του J2US ο Χάρης Βαρθακούρης και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Μετά τα όσα ειπώθηκαν στα προηγούμενα Live για τις σχέσεις τους και τη συνεργασία τους στο σόου, οι δυο τους επέστρεψαν με… υπονοούμενα στον τηλεοπτικό αέρα.

 

Ο Σταμάτης Φασουλής ενοχλήθηκε έντονα με την στάση της Άννας Μαρίας η οποία απέφευγε να κοιτάξει τον Χάρη Βαρθακούρη όσο ερμήνευαν στη σκηνή.

«Τι δεν συμφωνείς, έχει δίκιο η Βίκυ, αφού εμάς κοίταγες. Δεν σου ζητάει κανείς να συμφωνήσεις ή να διαφωνήσεις, λέμε τι βλέπαμε», είπε αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής.

Advertisements

Και πρόσθεσε: «Η εμφάνισή σας ήταν ωραία, δεν μου άρεσε όμως στο κουπλέ που ήταν σαν να μην υπήρχες και σαν… γεννημένη σολίστ δεν καταδέχτηκες να κοιτάξεις τον Χάρη, τα έλεγες όλα στον προβολέα με μεγάλη χαρά. Ξέρεις όμως, δεν ήταν ο προβολέας, ήταν ο Χάρης δίπλα σου, αλλά μάλλον δεν σε ειδοποίησαν», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

 

Και κατέληξε φανερά ενοχλημένος: «Μην απαντάς, εγώ μιλάω, ενώ στα κουπλέ δεν τον κοιτούσες, αυτός ο άγιος άνθρωπος πήγαινε να σε κοιτάξει και είδα δίπλα του την σολίστ σταρ».

Advertisements

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη αιτιολόγησε την στάση της λέγοντας πως ακολούθησε κατά βήμα τη χορογραφία και τις συμβουλές του Φωκά Ευαγγελινού.

 

tlife.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα