Μην χασετε

«Ήταν γραφτό να είμαστε μαζί»: Βρήκα τον σύζυγο μου σε τυχαία selfie που τράβηξα χρόνια πριν γνωριστούμε

Η Jenn Chia έγινε viral στο Instagram όταν έκανε γνωστό στους ακολούθους της, την selfie φωτογραφία που είχε βγάλει και βρήκε τον σύζυγό της μέσα σε αυτήν, πολλά χρόνια πριν συναντηθούν και γίνουν ζευγάρι.

Η Jenn Chia ανακαλύπτει ότι ο σύζυγός της ήταν παρών σε μια φωτογραφία που είχε τραβηχτεί πριν από 11 χρόνια, προτού παντρευτούν και πριν γνωριστούν. Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί τον Οκτώβριο του 2012, δύο χρόνια πριν γνωριστούν.

«Ακόμα τρέμω κοιτάζοντάς την», εξήγησε η 32χρονη, στο βίντεο που κοινοποίησε στα social media και στο οποίο παρουσιάζει την φωτογραφία από το 2012.

Στην φωτογραφία η Chia κρατάει ένα ποτήρι, ενώ στο βάθος απεικονίζεται ο 33χρονος σύζυγός της, Jon Liddell, που είναι τραγουδιστής και τραγουδοποιός. Ο Jon φαίνεται να περιμένει στην ουρά στα ταμεία.

Advertisements

«Ήμασταν στο ίδιο μέρος αλλά ο ένας δεν γνώριζε την ύπαρξη του άλλου», ανέφερε η Chia. Η έκπληκτη από αυτό που ανακάλυψε γυναίκα, σημείωσε ότι με τον σύζυγό της γνωρίστηκαν επίσημα τον Δεκέμβριο του 2014 και παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2023.

«Γνωριστήκαμε την κατάλληλη στιγμή», έγραψε η δημιουργός περιεχομένου στην ανάρτηση, η οποία έχει συγκεντρώσει από την Κυριακή πάνω από 400.000 likes. Μάλιστα η Jenn Chia τόνισε ότι αν είχαν γνωριστεί πριν, η σχέση τους δεν θα είχε διάρκεια εξαιτίας του χαρακτήρα που είχε η ίδια τότε.

«Το σωστό άτομο θα σε βρει πάντα την κατάλληλη στιγμή», τόνισε.

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα