Μην χασετε

«Ήσουν Ελένη μου ότι πιο όμορφο θα μπορούσε να μου συμβεί»: Με τούρτα στο τάφο της η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μαζί με τον σύζυγό της

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου συγκλόνισε με την ανάρτησή της ανήμερα των γενεθλίων της κόρης της. Συγκεκριμένα πήρε με τον σύζυγό της μια τούρτα και επισκέφτηκαν το μνήμα της Ελένης.

Advertisements

 

«Ελένη μου, κοριτσάκι μου, ανθέ της Νιότης, θησαυρε μου. 15/1/1997 – 15/1/2023 Γεννήθηκες και γέμισε η ζωή μου με αισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης. Ήσουν Ελένη μου ότι πιο όμορφο θα μπορούσε να μου συμβεί. Ένα μικρό πλασματακι ,ένα μικρούλι τοσοδούλι που είχε την ανάγκη μου. Ήταν τόσο μοναδική και ανεπανάληπτη η στιγμή που σε έφερα στο φως που ευχαριστούσα το Θεό γι’αυτό το Θείο δώρο.

Και έρχεται ξαφνικά μια αποφραδα νύχτα που στα γκρεμίζει όλα. Γιατί υπάρχουν γύρω μας ανθρωπόμορφα κτήνη χωρίς καρδιά και ψυχή μες στα στήθη τους. Αυτοί οι φονιάδες,οι στυγεροι δολοφόνοι δεν υπολόγισαν ούτε μάνες,ούτε πατεράδες, ούτε αδέρφια ούτε κανέναν. Ευτυχώς που υπάρχει αυτή “Η ΘΕΙΑ”, “Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ”. Σε αυτήν εναποθέτω τις ελπίδες μου. Απλά περιμένω! Σε ποιους να πιστέψω; Σε ποιο σύστημα; Ας σκεφτούν όλοι αυτοί που αποτελούν το σύστημα.

Ποιος δικαιολογεί και ξεπλένει τους δράστες, τους βιαστές και τους δολοφόνους; Ας σκεφτούμε και ας προβληματιστούμε. Όλοι μας! Μας αφορά όλους μας!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Η Κούλα Αρμουτίδου δίνει τη δική της μάχη για να δικαιωθεί η μνήμη της κόρης της. Οι υπεύθυνοι για τον ομαδικό βιασμό της και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη καταδικάστηκαν σε ισόβια και δεκαπέντε έτη κάθειρξης και στο εφετείο.

Ωστόσο πρόσφατα έγινε γνωστό ότι οι δράστες της δολοφονίας της κόρης της προσέφυγαν στον Άρειο Πάγο με τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για να παραστεί στον Άρειο Πάγο να πρέπει να πληρώσει δικαστικά έξοδα για μια ακόμη φορά.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα