Μην χασετε

«Ήρθε η ώρα να τους πω εγώ συλλυπητήρια»: «Λύγισε» η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου στο Φως στο Τούνελ

Στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” μίλησε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, έντεκα χρόνια μετά την αρπαγή και τη δολοφονία του.

Advertisements

Συγκεκριμένα, στις 9 Αυγούστου του 2012, ο μοναχογιός της βρήκε βασανιστικό θάνατο και μέχρι και σήμερα οι δράστες αρνούνται να αποκαλύψουν το σημείο που πέταξαν τη σορό του.

 

Η επίμονη επιθυμία της οικογένειας είναι να βρεθεί η σορός του Μάριου, ώστε να ηρεμήσουν οι ψυχές τους και να δικαιωθεί η μνήμη του γιου της.

 

Η κυρία Βαρβάρα νιώθει να δικαιώνεται τόσα χρόνια μετά και μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη συγκινεί αποκαλύπτοντας όσα της είχαν πει στο δικαστήριο οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν την Τρίτη 9 Μαΐου.

«Είναι μία ευχάριστη είδηση και λέω ο Θεός δεν μας ξεχνάει και οι προσευχές μας βγήκαν αληθινές. Πιστεύω στο Θεό ότι θα βρεθούν τα οστά του Μάριου. Το πιστεύω, δεν το βάζω κάτω», λέει η κυρία Βαρβάρα και συνεχίζει: «Και να πω και συλλυπητήρια στους “κυρίους”, που συνελήφθησαν τώρα. Όταν γινόταν το δικαστήριο με πλησίασαν και μου είπαν συλλυπητήρια. Τους τα ανταποδίδω. Έκαναν κακό στην οικογένειά μου και τους γύρισε μπούμερανγκ».

 

Η Αγγελική Νικολούλη ενημέρωσε την μητέρα του Μάριου ότι ακολουθούν και άλλες συλλήψεις από την πρώτη ομάδα που είχε αποκαλύψει το «Τούνελ». «Εσείς είστε η αιτία που αποκαλύφθηκαν και σε ευχαριστώ πολύ», απάντησε η κυρία Βαρβάρα και τόνισε: «Με την υπομονή, τη βοήθεια του Θεού και τη δική σας, φτάνουμε στην άκρη. Με έπαιρναν από κανάλια και μου έλεγαν ότι ο γιος μου είναι μπλεγμένος με ναρκωτικά αλλά εσύ απέδειξες ότι υπήρχε η κακοήθεια τους». πρόσθεσε στο Φως στο Τούνελ.

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα