Μην χασετε

Iωάννα Τούνη: «Το να πηγαίνεις σε εκκλησία ενώ είσαι σκ@@@υχος δεν σε κάνει καλό Χριστιανό» – Η οργισμένη απάντηση της γιατί η βάφτιση έγινε εκτός ναού

Η ερώτηση που απευθύνθηκε στην Ιωάννα Τούνη κατά τη διάρκεια του Q&A στο Instagram σχετικά με τη βάφτιση του γιου της προκάλεσε την έντονη αντίδρασητης. Ένας από τους χρήστες αναρωτήθηκε αν το παιδί έπρεπε να μπει στην εκκλησία για να ευλογηθεί.

«Υπάρχει κάπου γραμμένο από τον Χριστό ή τους Αποστόλους ότι η βάφτιση πρέπει να γίνεται μέσα σε εκκλησία;» απάντησε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

«Τα μυστήρια μπορούν να γίνουν οπουδήποτε. Από κτήματα και βουνά, σε ποτάμια όπως έκανε ο Άγιος Ιωάννης ο βαπτιστής στον Ιορδάνη» συνέχισε στην απάντησή της που κατέληξε ως εξής:

«Το να βαφτίσεις το παιδί σου σε ναό δεν το κάνει πιο φωτισμένο. Το να πηγαίνεις σε εκκλησία ενώ είσαι κουτσομπόλης και σκατόψυχος δεν σε κάνει καλό χριστιανό!».

Advertisements

 

Η influencer εξήγησε σε άλλη ερώτηση πώς επέλεξαν το όνομα Πάρης με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου για τον γιο τους: «Είναι το αρχαίο ελληνικό και δεν βγαίνει από το Παρασκευάς ή κάποιο άλλο. Υπάρχουν ιερείς που δεν έχουν πρόβλημα να βαφτιστεί το παιδί με όνομα που δεν αντιστοιχεί σε κάποιον Άγιο. Θα γιορτάζει τον Αγίων Πάντων οπότε».

Σε υστερόγραφο, δε, υποστήριξε: «σκεφτείτε απλά ότι η Βίσση και η Βανδή δεν λέγονται έτσι κανονικά, αυτά είναι παρατσούκλια που «βοήθησαν» στην επιτυχία. Ουσιαστικά το όνομά σου είναι ένα mini marketing του εαυτού σου».

Advertisements

 

Αποκάλυψε, επίσης, ότι το όνομα Πάρης δεν ανήκει σε κανέναν από τους παππούδες ή τους συγγενείς μας» αλλά «άρεσε στον Δημήτρη και σε εμένα και το αποφασίσαμε ομόφωνα (πράγμα περίεργο γιατί συνήθως διαφωνούμε σε όλα)».

 

 

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βάφτισαν τον εννέα μηνών γιο τους, Πάρη! (Δείτε τα Βίντεο)

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα