Μην χασετε

Ιωάννα Τούνη: Είπε το ναι στην πρόταση και δεν μπορεί να κρύψει την χαρά της

Πρόταση γάμου έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη, η οποία δέχτηκε να τον παντρευτεί και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

Η instagrammer και ο σύντροφός της βρίσκονται αυτή την περίοδο στη Βενετία, το μέρος που επέλεξε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για να της κάνει την πρόταση γάμου.

Ωστόσο, εκείνη συνεχίζει να κάνει διάφορους διαγωνισμούς από το προφίλ της στο Instagram σχετικά με προϊόντα από διάφορες εταιρείες που συνεργάζεται. Πριν ξεκινήσει ένα story για μία προώθηση, συνειδητοποίησε ότι αυτό το story που πήγαινε να κάνει μέσα από το προφίλ της, ήταν το πρώτο της «ως δεσμευμένη γυναίκα» και αμέσως ξέσπασε σε γέλια. «Πρώτο story ως δεσμευμένη γυναίκα επίσημα είναι αυτό;» ακούγεται να λέει και κάποιος που ήταν στο ίδιο δωμάτιο έκανε ένα σχόλιο, που την έκανε να μην μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια της.

Advertisements

Μάλιστα, έγραψε στην ανάρτησή της «Συγγνώμη γι’ αυτό» προσθέτοντας ένα εικονίδιο με κλάματα από γέλια.

Δείτε το βίντεο

 

Η ανακοίνωση του αρραβώνα τους

Advertisements

Σύμφωνα με τη δημοσίευση της Ιωάννας Τούνη νωρίτερα, στο Instagram, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Βενετία, όπου και έγινε η πρόταση γάμου. Στη λεζάντα της ανάρτησης, έγραψε με κεφαλαία γράμματα: «ΝΑΙ» και πιο κάτω «Συγγνώμη είμαι δεσμευμένη», προσθέτοντας εικονίδια μίας καρδιάς και ένα δαχτυλίδι.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα