Μην χασετε

Ιωάννα Παππά: «Προφητική» η σειρά του Γεωργούλη το 2006 με δικηγόρο-σύντροφο στο Ευρωκοινοβούλιο που πέφτει θύμα βιασμou

Στο μικροσκόπιο έχει μπει την τελευταία εβδομάδα η δράση του Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες μετά την καταγγελία σε βάρος του από την Ελένη Χρονοπούλου για βιασμό και πρόκληση σωματικής βίας. Ωστόσο λίγοι είναι εκείνοι που θυμούνται μία σειρά που συνυπέγραψε ο δημοφιλής ηθοποιός το 2006, με τίτλο «Κινούμενη Άμμος».

Advertisements

 

Η σειρά που είχε προβληθεί πριν από 18 χρόνια στον Alpha, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σήμερα «προφητική». Διαπραγματεύονταν το δράμα μίας νεαρής δικηγόρου, η οποία εγκατέλειψε την Ελλάδα για να εργαστεί ως νομική σύμβουλος στις Βρυξέλλες αφήνοντας πίσω τον σύντροφό της, έναν νεαρό αθλητικογράφο που υποδυόταν ο Αλέξης Γεωργούλης.

Η νεαρή δικηγόρος που ενσάρκωνε η Ιωάννα Παππά, σύμφωνα με το σενάριο, εργαζόταν ως νομική σύμβουλος στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και δεχόταν ασφυκτικό φλερτ από τον προϊστάμενό της, που υποδυόταν ο Όθωνας Μεταξάς.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Κινούμενη Άμμος» δήλωσε στην εκπομπή του Alpha και στην Πόπη Παπαδοπούλου για την υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη: «Επειδή είναι μία ευαίσθητη ιστορία από όλες τις απόψεις και αφορά και στις δύο πλευρές και την κοπέλα που φαίνεται να είναι το θύμα, και τον Αλέξη που αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έχει συμβεί και αν ισχύουν όλα αυτά…

 

Η αλήθεια είναι πως ισχύει ότι μέχρι στιγμής δεν είχε ακουστεί κάτι για τον Αλέξη, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορώ εγώ να ξέρω τι συμβαίνει στη ζωή του καθενός οπότε νομίζω ότι από εκεί και μετά είναι θέμα της δικαιοσύνης. Δεν μπορώ να έχω παραπάνω άποψη γι’ αυτό το ζήτημα. Έχει αρκετές ομοιότητες το σενάριο με αυτά που ζούμε αυτή τη στιγμή. Δε μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο, πέρα από το ότι είναι τυχαίο. Μιλάμε για το 2006, δεν μπορώ να τα συνδυάσω αλλιώς. Μόνο ότι κάτι τέτοιο είναι απλά τυχαίο.

Επειδή αυτά τα ζητήματα είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνα και δύσκολα, γι’ αυτούς που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι παραπάνω γιατί σίγουρα αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, ευτυχώς που έχει δηλωθεί και έχει έρθει στο φως, και θα πρέπει να τιμωρηθεί ο υπαίτιος ανάλογα αλλά αυτό μένει αποδειχθεί αυτή τη στιγμή, κι εγώ σίγουρα δεν είμαι αυτή που μπορεί να πει τι συμβαίνει».

 

Advertisements

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα