Μην χασετε

Ιωάννα Μπούκη για Αντώνη Σρόιτερ: «Πολλές φορές τον φλερτάρουν μπροστά μου. Τι να κάνω, είναι ωραίος άνδρας, είναι λογικό»

Η Ιωάννα Μπούκη αναφέρθηκε στον γάμο και την καθημερινότητα με τον σύζυγο της, Αντώνης Σρόιτερ, το κομμάτι της ζήλιας ενώ εξέφρασε και τη διάθεση να βρεθεί στο μέλλον σε τηλεοπτικό πόστο.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μπούκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχουν γίνει καλές τηλεοπτικές προτάσεις με πάρα πολύ καλό οικονομικό δέλεαρ. Θα με έβλεπα σε κάποιο πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής. Δεν θέλω να σχολιάζω αρνητικά, θέλω να είμαι λίγο η καλή της παρέας γιατί βλέπεις από πάρα πολλούς ανθρώπους του χώρου άλλα να λένε και άλλα να κάνουν, κρίνουν τους άλλους ενώ οι ίδιοι έχουν κάνει χειρότερα».

Advertisements

«Πιο μικρή δεν ζήλευα. Μετά που ανακαλύφθηκε το Instagram νομίζω ότι ζηλεύω πιο πολύ από τον Αντώνη. Οι καρδούλες πολλαπλασιάζονται συνέχεια. Κάποιες φορές το δείχνω ότι ζηλεύω, κάποιες φορές όχι. Ο Αντώνης το δείχνει λίγο, όχι πολύ, είναι πολύ έξυπνος για να το δείχνει».

 

«Έχει συμβεί να με πλησιάζουν άνθρωποι φιλικά, όχι γιατί είχαν ανάγκη εμένα, αλλά είχαν ανάγκη τον Αντώνη. Ήμασταν κάπου διακοπές με τον Αντώνη και τα παιδιά, με παίρνει ένας φίλος μου από ένα μεγάλο περιοδικό, του είπα που βρισκόμαστε και το κλείνουμε. Την άλλη εβδομάδα βλέπω όλη την οικογένεια στο περιοδικό. Μας είχαν στείλει φωτογράφο, «είδες που σου έχω πει να μη μιλάς ποτέ και να λες όλα όσα πρέπει» μου είπε ο Αντώνης» πρόσθεσε, ακόμα, η Ιωάννα Μπούκη στην ψυχαγωγική εκπομπή του STAR. «Έχει τύχει να τον φλερτάρουν μπροστά μου πολλές φορές. Για αυτό και… προπονούμαι για να είμαι έτοιμη! Ξέρεις, πόσες σέλφι έχω βγάλει εγώ τον Αντώνη με άλλες κοπέλες; Τι να κάνω, είναι ωραίος άνδρας οπότε είναι λογικό».

 

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα