Μην χασετε

Ιχθύ δες πως θα είναι η μέρα σου σύμφωνα με τις προβλέψεις 30/9

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιχθύ σήμερα, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

 

Προσπαθήστε σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, με τακτ και ευγενικούς τρόπους να αντιληφθείτε τι κρύβεται πίσω από τις προθέσεις των συνεργατών σας και των προσφιλών σας ατόμων, που μπορεί να επηρεάζει την εμπιστοσύνη και την αισιοδοξία σας. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να αισθανθείτε και πάλι ασφαλείς στην eρωτική σας ζωή, να προβάλετε τα θέλω και τις επιθυμίες της καρδιάς στο άλλο σας μισό και να βρείτε την ανταπόκριση που περιμένετε, και θα το πετύχετε δίχως γκρίνια και εγωισμό, χωρίς πείσματα και εκρήξεις.

 

Advertisements

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και απρόοπτες eρωτικές συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις στασιμότητας. Αν κάποιοι από εσάς έχετε βάλει στόχο να προχωρήσετε με καινούργιο ταίρι στη ζωή σας, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας και μάλιστα με άτομο εύθυμο, πρόσχαρο, και ανοιχτόκαρδο. Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, η συνομιλία σας με ένα γοητευτικό πρόσωπο δεν αποκλείεται να κλείσει με πρόταση για ραντεβού.

 

Από zwdiasimera.gr

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα