Μην χασετε

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά ομορφιάς της – Τι κάνει όταν ξυπνάει και τα tips της διατροφής της

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”! Αποκάλυψε όλα τα μυστικά ομορφιάς της και πως καταφέρνει μέχρι σήμερα να διατηρείται σε άψογη φυσική κατάσταση.

 

«Όταν ξυπνώ, το μόνο πράγμα που κάνω είναι να χτενίσω τα μαλλιά μου. Ρίχνω λίγο νεράκι στο πρόσωπό μου, δεν έχω κάνει τίποτα, κοιτάζω μόνο να φορώ μια καλή κρέμα. Βάζω παγάκια στο πρόσωπό μου πριν μακιγιαριστώ. Τον ύπνο τον αγαπώ. Θέλω 8 ώρες ύπνου και να σηκωθώ και να πετάω. Σηκώνομαι το πρωί και είμαι… φράπα, κούκλα. Αφού κοιτάζω τον εαυτό μου και λέω, “είμαι τόσο όμορφη;” Το πρόσωπό μου είναι μια χαρά. Χαμομήλι κάνω στα μάτια, τα ξεκουράζει.

Τα μαλλιά μου δε τα βρέχω στη θάλασσα κάθε μέρα, όταν είναι να λουστώ τότε βρέχω το κεφάλι στη θάλασσα. Διαφορετικά τα βάζω μέσα σε σκουφάκι.

Advertisements

 

Μπορεί να κάνω και οκτώ μέρες να λουστώ. Βάζω και λάδι φαγητού μια φορά στους τρεις μήνες. Στη διατροφή μου προσέχω. Δεν αγαπώ τα λύπη. Τρώω φιλέτο με ρυζάκι. Τρώω κοτόπουλο. Τρώω 1-2 φρυγανιές με λίγο μέλι, μια πορτοκαλάδα και έναν καφέ. Το μεσημέρι δεν τρώω, το ξεχνάω, καμιά φορά μπορεί να πονάει το στομάχι μου και να φάω λίγο τυράκι με μια φρυγανίτσα. Τις περισσότερες φορές είμαι νηστική και τρώω το βράδυ που τις περισσότερες φορές είμαι καλεσμένη και θα πάω να φάω» είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

 

tlife.gr

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα