Μην χασετε

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανανέωσαν τους όρκους του γάμου τους

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1999 στην Ιρλανδία κάνοντας έναν λαμπερό γάμο και όπως είπε ο Ντέιβιντ, η τελετή ανανέωσης ήταν πολύ πιο καλαίσθητη

Σε μία σεμνή, ιδιωτική τελετή στο σπίτι τους, με καλεσμένα μόνο έξι άτομα ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, μετά από 18 χρόνια γάμου, ανανέωσαν τους μεταξύ τους όρκους.

Την αποκάλυψη, έκανε ο ίδιος ο πρώην ποδοσφαιριστής μιλώντας στο τέταρτο κανάλι του BBC όπου είπε ότι «έχουμε ανανεώσει τους όρκους μας από τότε και ήταν κάτι πιο ιδιωτικό, είχαμε περίπου έξι ανθρώπους καλεσμένους στο σπίτι μας».

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1999 στην Ιρλανδία κάνοντας έναν λαμπερό γάμο και όπως είπε ο Ντέιβιντ, η τελετή ανανέωσης ήταν πολύ πιο καλαίσθητη.

Advertisements

Αναφερόμενος στους θρόνους και τα εντυπωσιακά ρούχα που φόρεσαν στον γάμο τους ο Ντέιβιντ είπε ότι «αυτό ήταν κάτι πολύ τολμηρό. Η Βικτόρια ήταν πολύ ωραία. Εγώ, απορώ τι σκεφτόμουν; Φορούσα κι ένα ημίψηλο μωβ καπέλο. Τι σκεφτόμουν;».

XwhZUUU2RUBTRUVXUUBWQFJAUVoeFRU=

Ο 41χρονος Ντέιβιντ και η 42χρονη Βικτόρια έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά και στα χρόνια του γάμου τους αντιμετώπισαν αρκετές δυσκολίες, αλλά ο πρώην άσσος των γηπέδων επιμένει ότι είναι ακόμα βαθιά ερωτευμένος με την γυναίκα του.

«Φυσικά και κάναμε λάθη όλα αυτά τα χρόνια, όλοι ξέρουμε ότι ο γάμος έχει πολλές δυσκολίες που για να ξεπεραστούν χρειάζεται δουλειά. Κάθε φορά που έχουμε έρθει αντιμέτωποι με δύσκολες στιγμές, το συζητήσαμε γιατί ξέρουμε τόσο καλά ο ένας τον άλλον», τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν μείναμε μαζί γιατί είμαστε μία μάρκα. Φυσικά όχι. Είμαστε μαζί γιατί αγαπάμε ο ένας τον άλλον».

«Μένουμε μαζί, γιατί έχουμε τέσσερα καταπληκτικά παιδιά. Φυσικά και έχουμε τις δύσκολες στιγμές μας. Όταν περνάμε τις δυσκολίες μας δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό ως οικογένεια».

Advertisements

news.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα