Έφτασε ο Σεπτέμβρης και σηματοδοτεί το τέλος της πιο ανάλαφρης εποχής του χρόνου! Έρχεται να κηρύσσει νέα ξεκινήματα, να δημιουργεί νέες συνθήκες στη δουλειά, να κρίνει καλοκαιρινές σχέσεις και να μας δείξει αν έληξε με θετικό ή αρνητικό πρόσημο η περασμένη σεζόν.

Advertisements

 

Πάντα ο Σεπτέμβρης αποτελεί εποχή ενδοσκόπησης, τότε γίνεται το «ταμείο» για όλους μας και συνήθως, οι μεγαλύτερες αλλαγές της ζωής μας έχουν αφετηρία αυτόν τον μήνα.

Την ίδια ώρα, όμως, τα άστρα φέρνουν δυσκολίες για 3 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου…

 

Advertisements

Ταύρος

Οι Ταύροι πέρασαν ένα καλοκαίρι αρκετά ξέγνοιαστο και ο Σεπτέμβρης έρχεται να τους επαναφέρει στην πραγματικότητα. Τις επόμενες ημέρες θα κριθούν οι σχέσεις σας και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις σχετικά με αυτές, αφού τόσο καιρό κάνετε πως δεν βλέπετε τα ανοιχτά μέτωπα που έχετε αφήσει.

Καρκίνος

Τους περασμένους μήνες αφήσατε ανοιχτούς λογαριασμούς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, οι οποίοι τώρα θα εμφανιστούν και θα σας φέρουν προ των ευθυνών σας. Γενικά, το καλοκαίρι σας έκανε ανέμελους, όμως τώρα θα χρειαστεί να αναλάβετε ευθύνες, πράγμα που ποτέ δεν ήταν το φόρτε σας.

Από Οκτώβρη και έπειτα θα αρχίσουν να ηρεμούν τα πράγματα.

 

Advertisements

Λέων

Εκεί που το καλοκαίρι στρώσατε τα αισθηματικά σας, μια ένταση αναμένεται να δημιουργηθεί στην εργασία, για να σας βάλει σε σκέψεις, με την επιστροφή σας. Ο Σεπτέμβρης για τους Λέοντες πάντα αποτελεί δύσκολο μήνα, όμως ο φετινός κάπως δεν σας ευνοεί ιδιαίτερα.

Προς τα Χριστούγεννα, θα είστε έτοιμοι να λάμψετε και πάλι.

 

straight.gr

Advertisements

 

Advertisements