Μην χασετε

Η συγκινητική ανάρτηση της Καινούργιου για τη φίλη της, Μαριλού Κόζαρη: «Θυμάμαι να μου λέει θα με πάρεις μαζί σου; Εγώ δεν την ήθελα.»

Άκρως συγκινημένη ήταν η Κατερίνα Καινούργιου στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη και της κολλητής της φίλης Μαριλούς Κόζαρη.

Advertisements

Η παρουσιάστρια, που γνωρίζει τη Μαριλού από την παιδική της ηλικία αποκάλυψε  περιστατικά από την παιδική τους ηλικία. Επίσης, εξέφρασε το προαίσθημά της ότι ο έρωτας του ζευγαριού θα κρατήσει για πάντα.

 

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Φορώ και τα γυαλιά γιατί είμαι βουρκωμένη. Έχω δακρύσει. Η Μαριλού είναι παιδική μου φίλη, ο μπαμπάς της με τον μπαμπά μου παιδικοί φίλοι. Έχουμε καταγωγή από τον Παρνασσό. Θυμάμαι την σκηνή να την έχει η μαμά της αγκαλιά και να την θηλάζει. Γίναμε φίλες.

 

Όσο μεγάλωνα, η Μαριλού ήθελε να κάνουμε παρέα. Όταν έφτασα στα 18, άρχισε να με εκνευρίζει διότι εγώ ήθελα να βγαίνω και μου έλεγαν δεν γίνεται, θα έρθει ο Κόζαρης και πρέπει να κάτσεις στο σπίτι. Θυμάμαι να μου λέει θα με πάρεις μαζί σου; Εγώ δεν την ήθελα.» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είναι η καλύτερή μου φίλη, αδερφή μου κι έχω συγκινηθεί πάρα πολύ σήμερα. Ερωτεύτηκαν απίστευτα, είναι αμοιβαίο και χαίρομαι που έβαλα ένα μικρό λιθαράκι κι εγώ σε αυτό. Τους εύχομαι πραγματικά να είναι ευτυχισμένοι. Χαίρομαι πάρα πολύ και να ευχηθώ τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου. Να είναι γεροί και το διαισθάνομαι ότι θα είναι για πάντα μαζί. Με το καλό να έρθει στον κόσμο η μπεμπούλα τους. Είπα στην Μαριλού να μου δώσει την ανθοδέσμη. Σας ευχαριστώ πολύ.» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Advertisements

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα