Μην χασετε

Η πρώην του άντρα μου, μας κάλεσε για ρεβεγιόν αλλά μας είπε να φέρουμε εμείς τα φαγητά για να πατσίσει τη διατροφή

Καλησπέρα. Θέλω να μοιραστώ τον προβληματισμό μου μαζί σας γιατί νομίζου κάποιοι ότι θα μας πιάσουν κορόιδο.

 

Με την πρώην γυναίκα του άντρα μου έχουμε κάποιες επαφές καλές για χάρη των παιδιών (ο άντρας μου έχει μια κόρη 7 χρονών μαζί της και μία κόρη 4 χρονών μαζί μου). Δεν κάνουμε μαζί γιορτές ή γλέντια αλλά για έναν καφέ θα κάτσουμε.

Επειδή η κόρη τους θα ξεκινήσει Αγγλικά του χρόνου, και ο άντρας μου δίνει τα ίδια λεφτά εδώ και 3 χρόνια, από φέτος η πρώην του, του ζήτησε να δουν ξανά το θέμα της διατροφής.

Advertisements

Εμάς όμως η κόρη μας είναι 4 χρονών, ακόμα φοράει πάνες να φανταστείτε και έχει πολλά έξοδα ενώ εγώ είμαι 4ωρη σε σούπερ μάρκετ και μένουμε στο νοίκι. Η κυρία μένει σε δικό της σπίτι και έχει δικό της μαγαζί, δεν πεινάει.

Επειδή ο άντρας μου της είπε ότι φέτος τουλάχιστον δεν μπορεί να δώσει τίποτα παραπάνω, η πονηρή πάει να τα βγάλει αλλιώς.

 

Μας κάλεσε που λέτε ωραία και καλά για ρεβεγιόν. Ξαφνιαστήκαμε γιατί τόσα χρόνια δεν είχε τεθεί θέμα να αλλάξουμε μαζί χρονιά. Εμείς αφελείς είπαμε ναι και αφού ξεσηκώσαμε και τα παιδιά μας πετάει το παραμύθι να της πάμε εμείς τα φαγητά.

Εγώ λέει θα βάλω τα ποτά και το σπίτι, βάλτε εσείς το φαγητό. Που θα πει ότι επειδή έχει καλέσει και άλλους, σύνολο 30 ατομα πρέπει να δώσουμε τουλάχιστον 200 ευρώ για να ταίσει αυτή τον κόσμο. Και θεωρώ ότι δεν το έκανε τυχαία αλλά επίτηδες για να τον εκδικηθεί που αρνήθηκε να δώσει παραπάνω διατροφή.

Advertisements

Σκέφτομαι να την στήσουμε τελευταία στιγμή και να κάτσει να κάνει ρεβεγιον μόνο με ποτά και χωρίς καθόλου φαγητά, να γίνει ρεζίλι και στους καλεσμένους. Αν αυτή είναι π#τανα μία, εγώ είμαι δέκα.

Τί λέτε;

Άννα

 

Από singleparent.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα