Μην χασετε

«Η μύτη της Μενεγάκη είναι πολύ διάσημη, μου τη ζητούν συχνά», δήλωσε γνωστός πλαστικός χειρούργος

Ο πλαστικός χειρούργος, Ιωάννης Λύρας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και αποκάλυψε πως οι πελάτισσές του ζητούν τη μύτη της Ελένης Μενεγάκη!

 

«Η μύτη της Μενεγάκη είναι πολύ διάσημη, μου τη ζητούν συχνά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πλαστικός χειρούργος.

«Αλήθεια; Με εντυπωσίασαν! Ομολογώ πως δεν θα σκεφτόμουν ποτέ την μύτη. Θα σκεφτόμουν τα χείλια. Μύτη; Δεν το σκέφτηκα ποτέ!» σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη.

Advertisements

 

Ο γνωστός πλαστικός χειρούργος, Ιωάννης Λύρας ανέφερε στο περιοδικό Λοιπόν: “Η μύτη της Ελένης Μενεγάκη είναι πάρα πολύ διάσημη και μου τη ζητούν πολύ συχνά. Όπως επίσης μου μου δείχνουν και τα πολύ στρογγυλά στήθη μίας άλλης σταρ, λέγοντας ότι δεν θέλουν να τα κάνουν έτσι. Να σας πω ότι η φωτογραφία άλλων ατόμων είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο για να κατανοήσει ο πλαστικός χειρούργος τι επιθυμεί ο άνθρωπος που του ζητάει τις υπηρεσίες του, αλλά να κατανοήσει και εκείνος τι μπορεί να του δώσει ο πλαστικός. Αν υπάρχει για παράδειγμα μία φωτογραφία την οποία ο πλαστικός θεωρεί αρνητικό πρότυπο αισθητικής και δεν θέλει να την αποδώσει, τότε δικαιούται ο ενδιαφερόμενος να πει “ευχαριστώ πολύ” και να πάει σε άλλον γιατρό. Είναι ένα εργαλείο προστασίας λοιπόν και των δύο η φωτογραφία”

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα