Μην χασετε

«Η μάνα μου μέσα σε δέκα μήνες θάβει δεύτερο παιδί»: Ξεσπά η αδερφή του 49χρονου που έδιωξαν από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και πέθανε

Ξεσπά η αδερφή του 49χρονου που έδιωξαν από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και πέθανε: «Η μάνα μου μέσα σε δέκα μήνες θάβει δεύτερο παιδί»

 

«Λάθος η ζωή του αδερφού μου… Στον Αγιο Ανδρέα έκαναν μια εικονική και λεκτική διάγνωση. Μια νοσοκόμα είδε, άκουσε και αποφάσισε. Εκτέλεσαν τον αδερφό μου. Δεν τον εξέτασαν. Δεν έχει ξανασυμβεί αυτό. Τον άφησαν και πέθανε», ξεσπά η αδερφή του  49χρονου άνδρα ο οποίος πέθανε αβοήθητος λίγο αφότου είχε επισκεφτεί το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα όπου δεν τον εξέτασε γιατρός και τον παρέπεμψαν σε εφημερεύον νοσοκομείο παρά το γεγονός ότι εφημέρευαν πάνω από 70 γιατροί όλων των ειδικοτήτων που θα μπορούσαν να ελέγξουν το περιστατικό, όπως αναφέρει του υπουργείο Υγείας.

«Ζητάω το αυτονόητο από τη Δικαιοσύνη. Να τελειώσει αυτό που άρχισε. Καμιά μάνα κανένας αδερφός και αδερφή να το ζήσει αυτό. Πήγε στο νοσοκομείο γιατί τον έδιωξαν… Γιατί δεν φώναξε γιατρό η νοσοκόμα. Η μάνα μου μέσα σε δέκα μήνες θάβει δεύτερο παιδί», λέει η αδερφή του 49χρονου μιλώντας στον Alpha.

Advertisements

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα