Μην χασετε

Η Kristen Stewart πρωταγωνιστεί στο νεό videoclip των Rolling Stones και είναι πιο s∈xy από ποτέ

Αν είσαι fan της Kristen Stewart και την παρακολουθείς ανελλιπώς, σίγουρα θα το έχεις ανακαλύψει, αλλά σε περίπτωση που έμεινες λίγο πίσω, μάθε πως η «Bella Swan» πρωταγωνιστεί στο καινούργιο videoclip τωνRolling Stones και πιο s∈xy από ποτέ.

Το νέο τραγούδι του συγκροτήματος έχει τίτλο «Ride ‘Em on down» και έχει γυριστεί στο Los Angeles. Η αντίδραση μας μόλις την είδαμε, ήταν αυτό που μένεις με το στόμα ανοιχτό και το ένα φρύδι σηκωμένο από την έκπληξη.

Η Kristen παίρνει τα ψώνια της από ένα supermarket μπαίνει στο αμάξι της και αρχίζει να οδηγεί σαν τρελή στους δρόμους του LA, δείχνοντας να το απολαμβάνει απίστευτα. Η σκηνή βέβαια που μας έχει «τρελάνει» είναι αυτή στο βένδινάδικο, όπου πάνω στην έξαψη και στην τρέλα της κάνει και poll dancing.

Όπως πολύ καλά καταλαβαίνεις είναι η κορυφαία στιγμή του βίντεο, στην οποία μας γεννήθηκε και η εξής ερώτηση: Τι κορμάρα έχει κάνει; Το boyfriend jean της και το λευκό crop top που φοράει αναδεικνύουν το υπέροχο σώμα της, ενώ σε κάποιο σημείο φαίνεται και λίγο το στήθος της.

Advertisements

Ξέραμε ότι ήταν λίγο ιδιόμορφος χαρακτήρας, αλλά η αγριάδα που βγάζει είναι πραγματικά μοναδική. Δες το βίντεο και θα δεις που θα συμφωνήσεις μαζί μας.

queen.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα