Μην χασετε

Η Κατερίνα Παπουτσάκη γραμματέας του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Εκείνη ηθοποιός, εκείνος τραγουδιστής. Θα συνεργαστούν και μάλιστα… στενά.

H Κατερίνα Παπουτσάκη γίνεται γραμματέας του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του κλέβει την καρδιά!

Δεν πρόκειται για το νέο καυτό ειδύλλιο της showbiz, αλλά για την υπόθεση του θεατρικού “Annie”! Στο ντεμπούτο του ως ηθοποιός ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θα έχει το πλευρό του την νέα μανούλα Κατερίνα Παπουτσάκη. Η γοητευτική ηθοποιός, αφού έζησε τον καλύτερο ρόλο της ζωής της φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της, αποφάσισε να επιστρέψει στα θεατρικά δρώμενα. Άλλωστε ο μικρός έχει συμπληρώσει τους τρεις μήνες κι έτσι σιγά σιγά η Κατερίνα μπορεί να επανέλθει, όπως γράφει και η Espresso. Εκεί λοιπόν που ακούγονταν έντονα το όνομα της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τον ρόλο της γραμματέως φαίνεται ότι τα πλάνα άλλαξαν και τελικά θα δούμε την Κατερίνα. Η ηθοποιός φαίνεται ότι ενθουσιάστηκε με την πρόταση, καθώς η Annie είναι ένα έργο που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες αλλά κυρίως στα παιδιά περνώντας μάλιστα μηνύματα.

Φυσικά μιλάμε για απαιτητική παράσταση που απαιτεί πολύωρες πρόβες καθώς πρόκειται για μιούζικαλ. Έτσι εκτός από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη που θα υποδυθεί έναν εργένη με γιάπικο στιλ και την Κατερίνα Παπουτσάκη, θα δούμε την μοναδική Άννα Παναγιωτοπούλου να ενσαρκώνει την ιδιοκτήτρια του ορφανοτροφείου αλλά και τον Αργύρη Αγγέλου ως Ρούστερ. Ξεχωριστό ρόλο θα έχουν και οι λιλιπούτειοι πρωταγωνιστές των οποίων τα ονόματα θα μάθουμε σύντομα.

Advertisements

Οι πρόβες έχουν αρχίσει εδώ και λίγες μέρες, με το μιούζικαλ να έχει προγραμματιστεί να ανέβει μέσα στον Νοέμβριο στο “Θέατρον” του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

fthis.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα