Μην χασετε

«Η γυναίκα αυτή είναι σκοuπίδι, είναι ένα σiχαμα της κοινωνίας»: Ξεσπά ο αδελφός του θύματος που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό

«Είναι μία χειριστική γυναίκα που έχει μπερδέψει πολλούς ανθρώπους κι εξακολουθεί να μπερδεύει.»

 

Ο αδελφός του 36χρονου θύματος που δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο της Κρήτης ξέσπασε στο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου, το μεσημέρι της Τετάρτης 26/10.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Ιάσονα Τσόλη, ο αδελφός του 36χρονου α ναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του, αλλά και στη 38χρονη γυναίκα που φέρεται ότι έκανε την επίθεση, αποκαλώντας την «σκουπίδι».

Advertisements

«Ο αδελφός μου είναι σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Ταλαιπωρείται με τα χειρουργεία. Είχε ένα πολύωρο χειρουργείο χθες, γύρω στις 7 ώρες. Δεν κατάφεραν οι γιατροί να του πάρουν όλα τα εγκαύματα. Μας είπαν ότι δεν μπόρεσαν να το ολοκληρώσουν, γιατί είναι πολλά τα εγκαύματα. Με το θέμα του ματιού, μας είπαν ότι του κάνουν κάποιες ενέσεις και προσπαθούμε να δούμε πώς θα είναι η εξέλιξη. Είναι καλυμμένος όλος με γάζες, δεν βλέπεις τίποτα. Η νύχτα ήταν λίγο ζόρικη γιατί έχει πόνους, επειδή αφαίρεσαν το δέρμα» ανέφερε αρχικά.

 

«Ψυχολογικά είναι δυνατός άνθρωπος. Έχει περάσει κι άλλες ταλαιπωρίες στη διάρκεια της ζωής του. Ψυχολογικά είναι εντάξει. Το θέμα είναι οι γιατροί και ο οργανισμός πώς θα αντιδράσει στο κομμάτι της επέμβασης. Μου ζήτησε να του πάω καθρέφτη για να δει το πρόσωπό του» πρόσθεσε στη συνέχεια ο αδελφός του 36χρονου.

Advertisements

Όσο για την 38χρονη γυναίκα, που παραδόθηκε χθες στις Αρχές και σήμερα πέρασε το κατώφλι της Ανακρίτριας, υπογράμμισε: «Είναι ένα σκουπίδι, τίποτα άλλο. Και το σκουπίδι ακόμα έχει αξία. Είναι μία χειριστική γυναίκα που έχει μπερδέψει πολλούς ανθρώπους κι εξακολουθεί να μπερδεύει. Απαξιώ που μιλώ γι’ αυτό το σίχαμα. Είναι ένα σίχαμα της κοινωνίας».

 

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα