Μην χασετε

«Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία»: Αφήνει αιχμές η πρώτη ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Στη μακροσκελή ανάρτηση της το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια ευχαριστεί το κανάλι και εύχεται καλή συνέχεια και επιτυχία στον Γιώργο Λιάγκα

Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε επίσημα το πρόωρο τέλος της συνεργασίας της Δούκισσας Νομικού με το Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα, όπως έγραψε την Παρασκευή 23/9 το TLIFE.GR.

Σε αυτήν ξεκαθαρίζεται ότι η παρουσιάστρια παραμένει στο κανάλι, το οποίο όπως αναφέρει και στην ανακοίνωσή του τρέφει μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό της, ωστόσο ήταν κοινή η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Το απόγευμα της Κυριακής 25/9 η Δούκισσα Νομικού που μέχρι σήμερα έχει δείξει πως διακρίνεται για τον επαγγελματισμό της,  επέστρεψε στα social media μετά από μια μικρή αποχή και μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της αλλά και το κανάλι που σεβάστηκαν την επιθυμία της.

Advertisements

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.

Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν», έγραψε στην ανάρτησή της η Δούκισσα Νομικού.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα