Μην χασετε

«Η ευτυχία που νιώθουμε και η αγάπη μας για εκείνη δεν περιγράφονται»: Πετά από χαρά η μητέρα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη μετά τον θρίαμβό της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Πετά από χαρά η μητέρα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη μετά τον θρίαμβό της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

 

Για τον θρίαμβο της κόρης της, Αντιγόνης Ντρισμπιώτη μίλησε η μητέρα της σήμερα το πρωί στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι μαζί». Η μητέρα της 38χρονης Πρωταθλήτριας από την Καρδίτσα που κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο και το άθλημα του βάδην, μίλησε για το πως η κόρη της κατάφερε να συνδυάσει τις προπονήσεις της με την δουλειά της στο οικογενειακό τσιπουράδικο αλλά και τη βοήθεια που δεν έχει λάβει ποτέ από την πολιτεία.

«Η ευτυχία που νιώθουμε γι’ αυτό που πέτυχε αλλά και η αγάπη μας για εκείνη δεν περιγράφονται. Οι προπονήσεις για έναν αθλητή, όπως θα γνωρίζονται, παίρνουν αρκετές ώρες της μέρας, καμιά φορά γίνονται και δυο φορές τη μέρα ανάλογα με το πρόγραμμα του προπονητή.  Δεν γίνεται να εργάζεσαι και να προπονείσαι μέσα στη μέρα γι’ αυτό πολλές φορές οι προπονήσεις της γίνονται μετά τη δουλειά. Έχει πολλές αντοχές. Ξεκινούσε το πρωί 7-10 τη μια προπόνηση, ερχόταν στη δουλειά στις 11 μέχρι τις 7 το απόγευμα. Αν προλάβαινε να φύγει στις 7, έκανε τότε τη δεύτερη προπόνηση αλλιώς την έκανε μετά τη 1 το βράδυ που θα τελείωνε. Έπρεπε να δουλέψει»

Advertisements

«Είχαμε κάποτε έναν δήμαρχο στην πόλη μας που από την τσέπη του πλήρωσε δυο ζευγάρια παπούτσια για να μπορεί να προπονείται, Τώρα έχει φύγει από τη ζωή. Εκ τότε δεν είχε καμία άλλη βοήθεια από την πολιτεία».

Όσο για το διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθεί η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η μητέρα της είπε:

«Της λέω ότι δεν πρέπει να κουράζεται τόσο αλλά δε με ακούει. Υπήρχε ένα πρόγραμμα διατροφής το οποίο όμως η Αντιγόνη δεν ακολούθησε ποτέ γιατί δεν είναι δυνατόν να είσαι μέσα σε ένα τσιπουράδικο, να δουλεύεις και να προσπαθείς να ακολουθείς και ένα τέτοιο πρόγραμμα. Το μόνο πρόγραμμα που ακολούθησε ήταν αυτό των προπονήσεών της.

Advertisements

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα