Μην χασετε

Η αποκάλuψη της Κατερίνας Καινούργιου για την Ελένη Φουρέιρα: «Πιστεύω ότι μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη γιατί από το καλοκαίρι ακούγεται αυτό.»

«Αν ισχύει ότι είναι έγκυος η Ελένη Φουρέιρα, μπράβο της που όλους αυτούς τους μήνες το έχει κρύψει.»

 

Χαμός επικρατεί τον τελευταίο καιρό με τις φήμες που θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι, ωστόσο αποφεύγει να φοράει κολλητά ρούχα και σχεδόν όλες οι τελευταίες της φωτογραφίες είναι με πολύ φαρδιές μπλούζες.

Advertisements

Ο κολλητός της φίλος Γιώργος Αρσενάκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα αλλά απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση, κάτι που σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου, με την ίδια μεταξύ άλλων να τονίζει πως αν ισχύει αυτό και έχει καταφέρει να το κρύψει, τότε της αξίζουν συγχαρητήρια.

 

Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στην εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα

«Αν ισχύει ότι είναι έγκυος η Ελένη Φουρέιρα, μπράβο της που όλους αυτούς τους μήνες το έχει κρύψει. Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή για όλους τους μήνες και επειδή είναι μια γυναίκα που είναι στην πρώτη γραμμή, είναι στα φώτα, το να κρατήσει μια τόσο προσωπική στιγμή κρυφή και να το πει όταν αποφασίσει αυτή και νιώσει έτοιμη – αν ισχύει ξαναλέω- μπράβο της» είπε.

«Πιστεύετε ότι αν είναι έγκυος είναι 2-3 μηνών; Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη γιατί από το καλοκαίρι ακούγεται αυτό. Αν ισχύει ξαναλέω, μπράβο της» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια. Αν ισχύει ξαναλέω, μπράβο της».

Advertisements

in.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα