Μην χασετε

H συγκινητική πράξη της Δανάης Παππά: Δώρισε κρεβάτια στo Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Η Δανάη Παππά έκανε πράξη μια μεγάλη επιθυμία της και είναι άξια συγχαρητηρίων! Η γνωστή ηθοποιός το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στο γενικό κρατικό Νίκαιας και δώρισε φορεία, μια πρωτοβουλία που συγκίνησε τόσο το προσωπικό όσο και τον διοικητή του νοσοκομείου.

 

Η αφορμή που την οδήγησε στην κίνηση αυτή ήταν η επίσκεψή της στο νοσοκομείο πριν από ένα χρόνο περίπου για να δει κάποιον συγγενή. Εκεί αντίκρισε μια εικόνα που την στεναχώρησε καθώς υπήρχαν πολλοί ασθενείς στους διαδρόμου. Έτσι ξεκίνησε να βάζει μπροστά το «σχέδιο» της.

 

Advertisements

Μίλησε με τους αρμόδιους, έκανε τις απαραίτητες οικονομίες και χτες φανερά συγκινημένη επισκέφτηκε το νοσοκομείο. Ο διοικητής του νοσοκομείου παρέλαβε τα κρεβάτια, την ευχαρίστησε θερμά ενώ όλοι της εξέφρασαν την μεγάλη τους ευγνωμοσύνη, ακόμα και ασθενείς που έτυχε να τη δουν.

Σύμφωνα με την ontime, η Δανάη Παππά το Σάββατο 16 Ιανουαρίου θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή “Οδηγός καλής ζωής” και θα αποκαλύψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγω άγχους. Η νεαρή ηθοποιός εξομολογείται για τα ψυχοσωματικά συμπτώματα που αντιμετωπίζει όταν δεν είναι ψυχολογικά καλά και πως το σώμα της αντιδρά άσχημα όταν κρατάει μέσα της όσα την ενοχλούν λόγω έντονου άγχους.

 

Συγκεκριμένα, η Δανάη επισημαίνει: “Αυτό που μου συνέβη είναι ότι σε περίοδο έντονου άγχους και στρες εμφάνισα πολλά σπυριά στο πρόσωπο. Όλο μου το πρόσωπο γέμισε σπυριά. Βιώνω γενικά καταστάσεις, ανάλογα την περίοδο και τον φόρτο εργασίας, που πιέζομαι και δεν το καταλαβαίνω εκείνη τη στιγμή, που μπορεί να ξυπνήσω και να μην θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι, να λέω “δεν θέλω να το κάνω αυτό τέλος”.

Με πιάνει η άρνηση πάρα πολύ. Για κάποιο λόγο αν γίνει κάτι που με στενοχωρεί δεν θα το εκφράσω κατευθείαν, θα το φιλτράρω, να το κρατήσω μέσα μου και να μην το εκφράσω κατευθείαν γιατί η αντίδρασή μου μπορί να είναι πολύ λάθος.

Advertisements

 

Να το μετανιώσω δηλαδή μετά. Και έτσι, κρατάω, κρατάω, κρατάω, λέω δεν πειράζει και μετά τρώω κάτι και το στομάχι μου φτάνει απέναντι και σκέφτομαι “έπρεπε να το είχες πει”, κατέληξε η Δανάη Παππά.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα