Μην χασετε

H αποκάλυψη της Angelina Jolie για το διαζύγιό της με τον Brad Pitt – «Υπήρχε ένα σφίξιμο»

Η Angelina Jolie σε μία σπάνια συνέντευξή της στο «The Hollywood Reporter» αποκάλυψε ότι τα προβλήματα στον γάμο της με τον Brad Pitt ξεκίνησαν από τα γυρίσματα της ταινίας «By the Sea».

Advertisements

Την εν λόγω ταινία είχε σκηνοθετήσει η ίδια η ηθοποιός και είχε πρωταγωνιστήσει σε αυτή μαζί με τον τότε σύζυγό της με τον οποίο χώρισε μετά από δύο χρόνια γάμου και έξι παιδιά.

Όταν η Jolie ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο πώς ήταν να δουλεύει με τον Brad Pitt στη συγκεκριμένη ταινία, τότε εκείνη απάντησε πως τα προβλήματα ήταν ιδιαιτέρως εμφανή στη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Γνωριστήκαμε δουλεύοντας μαζί και εργαστήκαμε καλά παρέα… Ήθελα να κάνουμε μια πιο σοβαρή δουλειά… Σκέφτηκα πως θα ήταν ένας καλός τρόπος για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε. Κατά κάποιον τρόπο ήταν, και μπορώ να πως ότι μάθαμε μερικά πράγματα. Αλλά υπήρχε ένα σφίξιμο, ενδεχομένως λόγω της κατάστασης που συνεχιζόταν και δεν ήταν λόγω της ταινίας. Ήταν κάτι που αντιμετωπίζαμε… τα πράγματα συμβαίνουν για διάφορους λόγους. Γιατί έγραψα εκείνο το κομμάτι; Γιατί νιώθαμε όπως νιώθαμε όταν κάναμε την ταινία; Δεν είμαι σίγουρη», ανέφερε η διάσημη ηθοποιός.

Μάλιστα, σχολίασε επίσης πως εκείνη την περίοδο βρισκόταν σε μια δύσκολη φάση της ζωής της. «Είχα πολλά, πολλά περίεργα πράγματα να συμβαίνουν όλα μαζί και πολλά πράγματα από τα περασμένα χρόνια που ήταν προκλήσεις για μένα. Έκανα την μαστεκτομή πριν το “Unbroken”. Μέσα σε μια δεκαετία έχασα τη μητέρα μου. Μετά την μαστεκτομή είχα το θέμα με τον καρκίνο στις ωοθήκες που έκανα επίσης εγχείριση και άλλα πράγματα που συνέβαιναν στη ζωή μου. Μάλλον έγραψα το έργο γιατί η συγγραφή είναι κάτι θεραπευτικό ή κάτι δύσκολο. Δεν ξέρω», συνέχισε η ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Όπως και να έχει χαίρομαι που κάναμε αυτήν την ταινία επειδή όντως εξερευνήσαμε κάτι μαζί. Ό,τι κι αν ήταν ίσως δεν έλυσε συγκεκριμένα προβλήματα, αλλά εμείς καταφέραμε να επικοινωνήσουμε κάτι στον κόσμο το οποίο κατά βάθος χρειαζόταν να επικοινωνήσουμε ο ένας στον άλλον».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα