Μην χασετε

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Σuγκλονiζει το «προφητικό» βίντεο της Νικολέττας με τον Πακιστανό δολοφόνο στα social media

Το βίντεο του 21χρονου και της άτυχης 17χρονης, μετατράπηκε σε τραγική προφητεία για την δολοφονία της Νικολέττας.

 

Πρόκειται για το διαδικτυακό παιχνίδι των 10 ερωτήσεων, το οποίο είναι trend σε social media όπως το Tik Tok, και από αυτό αποκαλύφθηκε πως η 17χρονη Νικολέτα έκανε τις περισσότερες υποχωρήσεις στη σχέση τους ενώ ο 22χρονος Πακιστανός, που κρίθηκε προφυλακιστέος για τη γυναικοκτονία στο Περιστέρι, ήταν πιο νευρικός και ζήταγε πιο δύσκολα συγγνώμη.

Το βίντεο ντοκουμέντο, όπως αναφέρθηκε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, κατέληξε τελικά να είναι προφητικό για την τραγωδία, αφού κανείς δεν θα μπορούσε να σκεφτεί τι θα μπορούσε να επακολουθήσει.

Advertisements

Παράλληλα, στον ΑΝΤ1 μίλησαν και οι δύο φερόμενοι συνεργοί του προφυλακιστέου 22χρονου, οι οποίοι τον βοήθησαν να διαφύγει προς τα βόρεια σύνορα της Ελλάδας, δηλώνοντας ότι δεν γνώριζαν την αποτρόπαια πράξη του.

«Με πήρε τηλέφωνο για να τον πάω με το μηχανάκι μου στο σταθμό Λαρίσης να φύγει για Θεσσαλονίκη, όμως είχα δουλειά. Στις 6 και 10΄ με ξανακάλεσε και μου είπε ότι είχε αφήσει ένα σάκο και μια βαλίτσα στην αυλή του σπιτιού μου, ήθελε να βάλω τα ρούχα από την βαλίτσα στο σάκο και να τον μεταφέρω στο σταθμό όπου εκεί θα τον συναντούσα, να του τον δώσω. Πήρα έναν φίλο μου και με τον μηχανάκι του παρέδωσα τον σάκο. Όταν τον ρώτησα γιατί φεύγει για Θεσσαλονίκη, μου είπε ότι θα πήγαινε Ιταλία για δουλειά», δήλωσε ο ένας φίλος του κατηγορούμενου.

 

Μάλιστα, οι δύο φίλοι του έμαθαν για τον θάνατο της 17χρονης την επόμενη ημέρα και μετά κατάλαβαν ότι μπορεί να το έκανε ο 22χρονος.

Advertisements

«Πήρε τηλέφωνο και (είπε) «δώσε μου βαλίτσες, γιατί φεύγει σε 10 λεπτά το τρένο», αλλά εμείς δεν ξέραμε την ίδια ώρα τι έχει κάνει και τι έγινε. Μετά καταλάβαμε». Ο ίδιος, μάλιστα, τους ζήτησε να του μεταφέρουν τις βαλίτσες στο τραίνο.

«Ναι, λέει «σε 10λεπτά φεύγει τρένο, σε παρακαλώ να μου δώσετε βαλίτσες, αλλά δεν ξέραμε την ίδια ώρα ότι είχε σκοτώσει κοπέλα. (Ο κατηγορούμενος) πρώτα ήταν καλός, όπως τα έχει κάνει τώρα, δεν είμαστε φίλοι».

Υπενθυμίζεται ότι ο 22χρονος δράστης υποστήριξε στην απολογία του ότι με το θύμα είχαν θρησκευτικές διαφορές, επειδή «προσέβαλε το Κοράνι και μου ζήτησε να γίνω χριστιανός». Κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα