Μην χασετε

Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Δεν την άφηνε να βγει ούτε για καφέ με τις φίλες της» Τσακίζει κόκαλα η μητέρα της άτυχης Ντόρας

Ένα χρόνο μετά την γυναικοκτονία που συγκλόνισε τη Ρόδο, η μητέρα της άτυχης Ντόρας μίλησε στην εκπομπή T-Live και στον δημοσιογράφο Ιάσονα Τσόλη.

Η 31χρονη Ντόρα έπεσε νεκρή όταν ο πρώην σύντροφός της την σκότωσε με καραμπίνα, όσο εκείνη πήγαινε στη δουλειά της.

«Αφού δεν υπολόγισε τη δική του ζωή, θα υπολόγιζε της Ντόρας; Ότι κινήσεις έκανε ήταν μεθοδικές. Υποφέρουμε»

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, η μητέρα της Ντόρας ανέφερε: «Ήμουν στη δουλειά και το διάβασα στο facebook δεν με ειδοποίησε κανένας. Η Ντόρα μου πάντα θα με βοηθάει, θα μου δίνει δύναμη, αυτό θέλω τώρα, κουράγιο και δύναμη να τα αντιμετωπίσουμε όλα», είπε αρχικά.

Advertisements

Για την σχέση της κόρης της με τον 40χρονο άνδρα περιέγραψε: «Από την ημέρα που μπήκανε μαζί στο ίδιο σπίτι άρχισε να δείχνει την κτητικότατά του, την χειριστικότητά του, απαιτούσε από την Ντόρα να μην φοράει σορτσάκια και να μην βγαίνει ούτε για καφέ με τις φίλες της», είπε για την συμπεριφορά του.

Η κυρία Κατερίνα συγκινημένη στην κάμερα μίλησε για την κόρη της και το… σημάδι που πήρε: «Λίγες μέρες μετά την κηδεία της, είδα ένα σημάδι, το οποίο μόλις το είδα, δεν μπορείς να καταλάβεις την χαρά που μου έδωσε. Εκεί είπα “Ναι Ντόρα, το ξέρω”, δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το παιδί να έχει χαθεί, η ενέργεια αυτή, έχω το σημάδι, αυτή την καρδιά ή φτερά αγγέλου», ανέφερε στην εκpομπή T-Live.

 

Οργισμένος ο αδερφός της Ντόρας – «Ρε κάθαρμα είχες τόσες ώρες να…»

“Παγωμένο” είναι το πανελλήνιο με την 11η γυναικοκτονία στην Ελλάδα. Η 31χρονη Ντόρα δολοφονήθηκε από τον 40χρονο πρώην σύντροφο της στη μέση του δρόμου στην Ρόδο. Έχοντας μάλιστα, πυροβολήσει την κοπέλα, ο άνδρας λίγα λεπτά αργότερα έβαλε τέλος στη ζωή του.

Advertisements

Ο αδερφός της Ντόρας λοιπόν, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ξέσπασε, αποκαλύπτοντας όλο το χρονικό πριν την φρικτή δολοφονία.

«Όταν συγκατοίκησε μαζί του, τότε άρχισε να βλέπει… Ο ψυχοπαθής αυτός ο δολοφόνος της, της τα παρουσίαζε όλα σαν θύμα. Ο συγκεκριμένος το έπαιζε θύμα στην αδερφή μου, προσπαθούσε να πατήσει πάνω στις ευαισθησίες της αδερφής μου. Η αδερφή μου όμως δεν ήταν κανέναν κοριτσάκι αγαθό, η αδερφή μου ήταν… αρσενικό σε πολλά πράγματα. Ήταν αντράκι η Ντόρα», είπε αρχικά.

Ο αδερφός της μάλιστα αποκάλυψε μια έντονη επικοινωνία που είχε η οικογένειά του με τον πρώην σύντροφο της, όσο προσπαθούσε να την πείσει να επιστρέψει στο σπίτι.

«Καταλάβαμε εκεί ότι κάτι υπάρχει με τον συγκεκριμένο και εκείνο το βράδυ της έντασης, αντί να την κάνει να θέλει να γυρίσει σε εκείνον, κάνοντας καλές πράξεις, αυτός μπήκε στο διαδίκτυο και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες που είχε η αδερφή μου. Φωτογραφίες και βίντεο με τον παππού μου, η αδερφή μου προσευχόταν κάθε βράδυ για τον παππού μου».

«Από την προηγούμενη μέρα της δολοφονίας την παρακολουθούσε και δεν του βγήκε και λέω, “Ρε κάθαρμα είχες τόσες ώρες να πεις, τι πάω να κάνω;” Σκεφτείτε πόσο αποφασισμένος ήτανε, αφού κυκλοφορούσε με το όπλο, σε περίπτωση που αρνηθεί να επιστρέψει σε εκείνον, να την εκτελέσει, όπως και έγινε», κατέληξε.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα