Μην χασετε

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Αν ξαναγεννιόμουν θα ήθελα να γεννηθώ γυναίκα. Το θέλω πάρα πολύ. Θα ήθελα κι εγώ να τη ζήσω αυτή τη φάση»

Ο Σταύρος Σβήγκος ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για την δήλωση που είχε κάνει μετά τη φωτογραφία του με γυναικεία γυαλιά και την πετσέτα στο κεφάλι του.

 

«Γιατί φάνηκε παράξενο σε κάποιους η δήλωσή σου ότι έχεις συμφιλιωθεί με τη θηλυκή σου πλευρά; Κι εγώ έχω συμφιλιωθεί με τη θηλυκή μου πλευρά», εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνοντας έτσι «πάσα» στον καλεσμένος του.

 

Advertisements

«Καταλαβαίνεις ότι είναι και λίγο… ψωνίστικη η φωτογραφία. Δεν ήθελα να περάσω κανέναν μήνυμα. Με ρωτήσανε για αυτή τη φωτογραφία και λέω: “Α, εδώ συμφιλιώθηκα με τη γυναικεία μου πλευρά”. Έβαλα γυναικεία γυαλιά και την πετσέτα στο κεφάλι. Η φωτογραφία από πίσω δεν κρύβει κανένα μήνυμα, δεν είχα καμία σκέψη στο μυαλό μου», είπε ο Σταύρος Σβήγκος.

 

Και πρόσθεσε: «Το είπα και προβοκατόρικα γιατί πόσο κακό έχουν κάνει οι προηγούμενες γενιές που προωθούσαν τον βαρβάτο άνδρα και δεν κοιτούσαν την πιο ευαίσθητη πλευρά του. Ένα άνθρωπος ο οποίος καταλήγει να δέρνει τη γυναίκα του, μέχρι το οτιδήποτε, ουσιαστικά είναι ο πιο φοβισμένος απ’ όλους. Αυτός έχει χάσει τον έλεγχο», δήλωσε ο Σταύρος Σβήγκος.

Advertisements

«Αν ξαναγεννιόμουν θα ήθελα να γεννηθώ γυναίκα. Το θέλω πάρα πολύ. Θα ήθελα κι εγώ να τη ζήσω αυτή τη φάση», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα