Μην χασετε

Γρ. Aρναούτογλου και Μ. Μπεκατώρου μαζί ! Ο ΑΝΤ1 δεν σταματά τις εκπλήξεις… Όλο το ρεπορτάζ!

Αυτό το καλοκαίρι ανήκει αναμφισβήτητα στον ΑΝΤ1, μιας από πλευράς μεταγραφών και τηλεοπτικών εκπλήξεων, έχει πάρει… αμπάριζα και βγαίνει! Οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου ενόψει νέας τηλεοπτικής σεζόν έχουν σηκώσει για τα καλά τα μανίκια και δουλεύουν πυρετωδώς, μιας και απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, αυτή η τηλεοπτική χρονιά θέλουν να είναι η χρονιά τους.

Ετσι, λοιπόν, αν νομίζατε πως ο ΑΝΤ1 σε ό,τι έχει να κάνει με την σεζόν 2013 – 2014 μας έχει ανοίξει όλα τα χαρτιά του, απατάσθε ! Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που έφτασε στα χέρια μας αργά χθες το βράδυ, πράγματα και θάματα “μαγειρεύονται” στο Μαρούσι.

Ανάμεσα, λοιπόν, σε αυτά που “μαγειρεύονται” είναι και ο τηλεοπτικός συνδυασμός του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Μαρίας Μπεκατώρου.

Ενας συνδυασμός ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων τόσο στο Mega, όσο και στον ΑΝΤ1 αρκετές φορές και τελικά τώρα έμελλε να φτάσει το πλήρωμα του χρόνου και να μας προκύψει.

Advertisements

Με άλλα λόγια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του “TLIFE”, οι Αντεννικοί αποφάσισαν την πρώτη τους “καλησπέρα” μέσα από τον ΑΝΤ1 να μην την πουν τελικά ο καθένας μόνος του σε ότι έχει να κάνει με τον Γρηγόρη και την Μαρία, αλλά να μας καλησπερίσουν από κοινού.

Αυτές τις ημέρες έχει πέσει η πρόταση της κοινής συνεργασίας στο τραπέζι των συζητήσεων, έχει βρει θετικούς και τους δύο παρουσιαστές και έτσι τώρα έχει αρχίσει με εντατικούς ρυθμούς το στήσιμο της εκπομπής.

Πρόκειται για εκπομπή η οποία προορίζεται για το prime-time του καναλιού, δηλαδή, για την βραδινή του ζώνη, θα έχει εννοείται καθαρά ψυχαγωγικό χαρακτήρα και απ ΄ότι επίσης καταφέραμε να αλιεύσουμε δεν μιλάμε για κάποιο συγκεκριμένο φορμά τύπου… τηλεπαιχνίδι, αλλά για ψυχαγωγική εκπομπή με… ελεύθερο θέμα, μιας η φιλοσοφία του τύπου “απόψε αυτοσχεδιάζουμε” ταιριάζει γάντι και στον Γρηγόρη, αλλά και στην Μαρία.

Αλλωστε, σε αυτό το ταμπεραμέντο τους πιστεύουν και οι Αντεννικοί και αποφάσισαν να τους χαράξουν γι ΄αυτό το χειμώνα κοινή τηλεοπτική πορεία, αισιοδοξώντας να καταφέρουν να πετύχουν μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες αυτής της σεζόν.

Advertisements

tlife.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα