Μην χασετε

GNTM: Αποχώρησε από τον διαγωνισμό μόδας και δεν την στήριξε σχεδόν κανείς

Μία ανατρεπτική δοκιμασία περίμενε απόψε τα μοντέλα του GNTM, με ένα από τα επίδοξα μοντέλα να μην ανταποκρίνεται στο ζητούμενο και να αποχωρεί από τον διαγωνισμό μόδας.

 

Νωρίτερα, η Βίκυ Κουλιανού εισέβαλε στο σπίτι του GNTM, με στόχο να μυήσει τα επίδοξα μοντέλα στον χώρο του modelling και να τους δώσει τα απαραίτητα εφόδια για ένα δυναμικό catwalk. Στην συνέχεια, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ενημέρωσε τους συμμετέχοντες ότι μία ιδιαίτερη δοκιμασία αποχώρησης θα ξεκινούσε με ένα fashion show, που καταρρίπτει τα έμφυλα στερεότυπα στη μόδα, με τα ρούχα και την υπογραφή του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη.

Ωστόσο το fashion show δεν αποτέλεσε μια απλή δοκιμασία, αφού ήταν ένα battle περπατήματος και πόζας, με τους τέσσερις κριτές, τον coach τους, τη Βίκυ Κουλιανού και φυσικά τον σχεδιαστή, να παρακολουθούν με ενδιαφέρον ένα ατμοσφαιρικό fluid catwalk.

Advertisements

 

Η μάχη κρίθηκε, όταν τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν στο φακό του Σπύρου Χαμάλη κι εκεί μία ομάδα κυριάρχησε. Στο bottom 3 ήταν η Μαρία, ο Γιάννης κι η Ραφαέλα που είχαν τις χειρότερες επιδόσεις. Στην ψηφοφορία των παικτών, η Ραφαέλα πήρε μόνο μία θετική ψήφο και στην συνέχεια οι κριτές αποφάσισαν να αποχωρήσει.

 

Advertisements

zappit.gr

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα