Μην χασετε

Γιώργος Λιάγκας: Του πήρε μόλις 54 δευτερόλεπτα για να αποχαιρετήσει τη Δούκισσα Νομικού από το «Πρωινό» – Δείτε το βίντεο

Με έναν ιδιαίτερα σύντομο λόγο ο Γιώργος Λιάγκας την ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους και της ευχήθηκε τα καλύτερα για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.

 

Κατά την έναρξη του «Πρωινού», ο παρουσιαστής με έναν ιδιαίτερα σύντομο λόγο που κράτησε μόλις 54 δευτερολέπτα, την αποχαιρέτησε και την ευχαρίστησε για τη συνεργασία τους. Ωστόσο, δεν προχώρησε σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Η Δούκισσα Νομικού δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή. Αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Εγώ θέλω πραγματικά να την ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μικρή, έστω αυτή, συνεργασία που είχαμε εδώ και 2-3 εβδομάδες. Ειλικρινά, της εύχομαι τα καλύτερα. Ό,τι και να κάνει, να το χαρεί και να περάσει πολύ καλά», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Advertisements

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Απ’ ό,τι διαβάσαμε, θα είναι στον ΑΝΤ1. Καλή επιτυχία σε ό,τι και να κάνει. Το αξίζει», συμπλήρωσε κι ευχαρίστησε τον τηλεοπτικό σταθμό για τη στήριξή του. «Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 γιατί εμπράκτως στηρίζει κι αυτή την ομάδα κι αυτή την εκπομπή. Θα τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους», είπε κλείνοντας.

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα