Μην χασετε

Γιώργος Καπουτζίδης για γνωστό παρουσιαστή: «Kάνει καριέρα κοροϊδεύοντας πρόσωπα της επαρχίας για το πώς έχουν ντυθεί»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στην Αντιγόνη Πάντα – Χάρβα και το Popaganda για όλα εκείνα που τον προβληματίζουν στον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνουμε και τρέφουμε κάποιες αντιλήψεις μέσα στην κοινωνία.

 

Ο αγαπητός ηθοποιός κατέκρινε το μίσος και τον ρατσισμό που καλλιεργείται στα social media και την τηλεόραση χωρίς να διστάσει να αναφερθεί και σε συγκεκριμένο παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόρασης που όπως είπε έχει κάνει καριέρα κοροϊδεύοντας παρουσιαστές τοπικών καναλιών.

«Αυτό το πράγμα που συμβαίνει αυτή τη στιγμή δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Ξέρω ότι είναι κάτι από το οποίο θέλω να μείνω απ’ έξω και προσπαθώ να μείνω απ’ έξω. Και έχω αποφασίσει μάλιστα το 2022 να κλείσω εντελώς τα social media μου. Πρέπει να βρω τη σωστή ημερομηνία για να το κάνω αλλά θα το κάνω και αυτό, έτσι για να δω πώς είναι.

Advertisements

Νιώθω πάντως ότι όλο αυτό το πράγμα το διδασκόμαστε. Κανένας δεν έρχεται με μίσος και κανένας δεν έχει μέσα του το γονίδιο του να κοροϊδέψει κάποιον. Μας το μαθαίνουν. Τα social media στο μαθαίνουν σίγουρα, η τηλεόραση έχει και αυτή το μερίδιό της και νομίζω επίσης ότι η κουλτούρα του “κοροϊδεύω κάποιον για να γελάσουμε” είναι μία κουλτούρα που υπάρχει στην Ελλάδα εξαιρετικά έντονα. Και δεν διαμαρτύρεται σχεδόν κανείς γι’ αυτό» ανέφερε και συνέχισε:

 

«Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση με το να δείχνει παρουσιαστές από τοπικά κανάλια για να τους κοροϊδέψει για το πώς έχουν ντυθεί και ξεκαρδίζεται παρέα με το κοινό του. Αυτή η εικόνα για μένα είναι άγρια, αποτρόπαια και σχεδόν κανιβαλιστική. Αυτή είναι η κουλτούρα του “κοροϊδεύω τον άλλον για να γελάσουμε, δείχνω αυτόν με το δάχτυλο, για να γελάσουμε”.

Από εκεί και πέρα όμως, είναι δική σου αποκλειστικά και μόνο επιλογή το να μπεις στο Instagram κάποιου και να του ευχηθείς θάνατο, δεν σε βάζει κανένας άλλος. Γιατί επιλέγεις να το κάνεις είναι δικό σου θέμα και από τη στιγμή που το έκανες, νομίζω ότι πρέπει να πας να δεις έναν γιατρό».

 

Advertisements

 

thecaller.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα