Μην χασετε

Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Με πήρε κάποιος και ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος της μητέρας μου και ζει στο εξωτερικό, έμεινα με το ακουστικό στο χέρι»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ σε μία από τις συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν, είχε αποκαλύψει ένα συγκλονιστικό περιστατικό.

 

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» στο «Ε», ο Γιάννης Παπαμιχαήλ είχε υποστηρίξει πως τον είχε προσεγγίσει κάποιος που ισχυριζόταν ότι ήταν αδελφός του.

 

Advertisements

 

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Το συγκλονιστικό περιστατικό που αποκάλυψε σε συνέντευξη

«Υπάρχει κάποιος αλλά με κάνει και αναρωτιέμαι γιατί δεν εμφανίστηκε τόσα χρόνια. Ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος της μητέρας μου και ζει στο εξωτερικό. Μου φάνηκε πολύ περίεργο γιατί ξέρω ότι η μητέρα μου δυσκολεύτηκε να κάνει και εμένα. Όταν με πήρε τηλέφωνο έμεινα με το ακουστικό στο χέρι. Μου είπε ότι θα έρθει να με δει από κοντά και μου έδωσε όλα του τα στοιχεία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο μαιευτήρας της Αλίκης, Νικόλαος Παπανικολάου, μιλώντας στην εφημερίδα Freddo, ανέφερε: «Μόνο εγώ ξέρω τι τράβηξε για να μείνει έγκυος. Εγώ την ξεγέννησα! Η Αλίκη απέκτησε ένα και μοναδικό παιδί και μάλιστα με πολύ κόπο… Δεν στέκουν όσα λέει ο Γιάννης για δεύτερο παιδί της Αλίκης στο εξωτερικό».

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα