Μην χασετε

«Για τον γιο μου φοβάμαι, για εμένα δεν φοβάμαι τίποτα»: Η εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου και η περιπέτεια με τον καρκίνο

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δηλώνει “κυνικός” αλλά και ατρόμητος τουλάχιστον σε ό,τι αφορά για τον εαυτό του καθώς όπως είπε, οι φοβίες του έχουν πλέον να κάνουν μόνο με τον γιο του και τους φίλους του.

Advertisements

 

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής δεν μας έχει συνηθίσει σε προσωπικές εξομολογήσεις όμως πρόσφατα, όταν ρωτήθηκε για το πόσο άλλαξε την οπτική του η σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, εκείνος απάντησε στη Real:

“Τι να πω… Για τον γιο μου φοβάμαι, για τους φίλους μου, τους ανθρώπους μου. Για εμένα δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν ξέρω πώς έχω γίνει έτσι. Όχι, πάντα έτσι ήμουν. Κυνικός, πώς να το πω… Αναίσθητος. Τότε είχα πει, ήρθε άραγε η ώρα μου; Ε, μάλλον ήρθε, τι να κάνουμε. Έτσι είναι οι άνθρωποι, τελειώνουν. Άμα δεν τελειώσουμε, όμως, προχωράμε. Δεν θα ασχολούμαστε τώρα με τον κάθε… καρκίνο”.

 

Μία θέση στα πράγματα που είχε εκφράσει και παλιότερα σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου λέγοντας χαρακτηριστικά για τη μάχη του με τον καρκίνο:

“Είπα, ο καρκίνος την δουλειά του κι εγώ την δικιά μου (…) Τίποτα δεν άλλαξε. Όπως υπάρχουν άνθρωποι που πέφτουν από την μηχανή και δεν την ξανακαβαλάνε, έχω πέσει κι εγώ δυο τρεις φορές με τη μηχανή, την καβαλάω και συνεχίζω και φεύγω σα να μην έπεσα ποτέ. Αυτό έγινε και με το θέμα […] Ίσως έχει να κάνει και με τον τρόπο που μεγαλώσαμε, ζούσαμε το σήμερα, αν σκεφτόσουν για την άλλη βδομάδα ήσουν οπτιμιστής».

 

gossip-tv.gr

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα