Μην χασετε

«Φταίει ο Κρόνος που o Ηλίας Μίχος θέλει πολύ σeξ»: Σάλος με τις προκλητικές δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη – Έντονες αντιδράσεις στα social media

«Ρε Παύλο, ρε Παύλο… Γνωριζόμαστε χρόνια. Ειλικρινά, σε αγαπώ και σε θεωρώ έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς. Αλλά ήμαρτον!»

 

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος φαίνεται να ανέλυσε τον… αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου.

Συγκεκριμένα το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη έδειξε το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή «Πρωινό», με το πλατό να μένει άφωνο.

Advertisements

Παύλος Χαϊκάλης: Οι προκλητικές δηλώσεις γύρω από τον κατηγορούμενο

«Ο Ηλίας Μίχος είναι ένας άνθρωπος που αυτή την περίοδο θέλει πολύ σ#ξ. Το σ#ξ παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του. Για ό,τι συνέβη φταίει ο Κρόνος. Θα παιχτούν πολλά παιχνίδια στην υπόθεση Μίχου. Μάλιστα, όπως θα δείτε στο μέλλον, θα πέσει στα “μαλακά”», ανέφερε μεταξύ άλλων σε βίντεο που προβλήθηκε στο «Πρωινό».

Όπως ήταν αναμενόμενο, αυτή του η τοποθέτηση προκάλεσε τις αντιδράσεις των παρουσιαστών της εκπομπής, αλλά και έντονα σχόλια στο Twitter.

 

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα με τις δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη

«Ρε Παύλο, ρε Παύλο… Γνωριζόμαστε χρόνια. Ειλικρινά, σε αγαπώ και σε θεωρώ έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς. Αλλά ήμαρτον! Στο λέω, έχεις κάνει λάθος. Όταν μιλάμε για τέτοια τομάρια, λες “δεν το πιάνω το θέμα αυτό”. Δεν μπορείς να λες τέτοια πράγματα για έναν βιαστή, έναν άνθρωπο που βίαζε ένα κοριτσάκι στα 12, που έχει κάνει τέτοια αίσχη, για ένα τέρας. Λέμε για έναν βιαστή ότι θα πέσει στα μαλακά και θα το ξεπεράσει;», είπε αγανακτισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα