Μην χασετε

Φώτης Σεργουλόπουλος για την αρρώστια της μητέρας του: «Nόμιζα ότι έβλεπα τον Εξορκιστή. Νόμιζα ότι το κεφάλι της γυρνάει»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε μια προσωπική του ιστορία, που έχει να κάνει με την αρρώστια της μητέρας του.

«Όταν αρρώστησε η μαμά μου ήταν το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω βιώσει στη ζωή μου. Η μητέρα μου πέρασε καρκίνο του μαστού. Είναι καλά τώρα, το νικήσαμε. Έκανα κείμενο την ιστορία της για να το ξορκίσω από πάνω μας», ανέφερε αρχικά η Χρύσα Κατσαρίνη.

«Δεν μπορούσε να μου το πει, φοβόταν πάρα πολύ. Πήρε τον τότε σύντροφό μου για να μου ανακοινώσει το πρόβλημα υγείας της. Του είπε: δεν θέλω αυτό το πρόβλημα, παρ’ το εσύ που είσαι και ψηλός. Δεν ήθελε να μου το πει», εξομολογήθηκε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος πήρε τότε τον λόγο, για να εξιστορήσει τη δική του εμπειρία στο νοσοκομείο με τη μητέρα του.

Advertisements

«Δεν έχεις άδικο. Κι εμένα η μητέρα μου πέρασε καρκίνο στον πνεύμονα. Υπάρχει μία ιστορία που είναι πάρα πολύ αστεία. Όταν πήγα στο νοσοκομείο, αφού έκανε τις χημειοθεραπείες που την είχαν αποτρελάνει, ήταν στο κρεβάτι και νόμιζα ότι ήμουν στον Εξορκιστή και έβλεπα τη Λίντα Μπλερ», περιέγραψε ο παρουσιαστής.

«Νόμιζα ότι το κεφάλι της γυρνάει και έλεγε: θέλω να φύγω από δω μέσα. Η μάνα μου ήταν πραγματικά σαν να ήταν ο Εξορκιστής μέσα της. Αυτό είναι ένα αστείο γεγονός που το έχω διηγηθεί σε ανθρώπους», κατέληξε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

 

zappit.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα