Μην χασετε

Φωτεινή Πατζιά για την υιοθεσία της κόρης της: «Την είδα σε φωτογραφία και είπα αυτό είναι το παιδί μου»

Η Φωτεινή Πατζιά βρέθηκε ως καλεσμένη στο Στούντιο 4. Σε αυτήν τη συνέντευξη, η γνωστή επιχειρηματίας μίλησε για τη δεύτερη διαδικασία υιοθεσίας που ακολούθησε και το κοριτσάκι που υιοθέτησε από την Αιθιοπία, λίγα χρόνια μετά την πρώτη υιοθεσία του γιου της, Άγγελου.

«Σου ετοιμάζουν τον φάκελο, φεύγει ο φάκελός σου από εδώ, πάει στη Σιέρα Λεόνε, εκεί υπάρχει μία δικηγόρος η οποία αναλαμβάνει τις υποθέσεις μας και ξεκινά η διαδικασία. Γίνεται το matching, βλέπεις το παιδί σου», ανέφερε αρχικά η Φωτεινή Πατζιά.

Για την υιοθεσία της κόρης της, Βασιλικής: «Όταν ξεκίνησε τη δεύτερη διαδικασία μου έστειλαν αρχικά να δω ένα κοριτσάκι 5 ετών – και εκεί μπήκα στο δίλλημα, αλλά είπα πως θα ήθελα το δεύτερο παιδί να είναι μικρότερο. Μου έστειλαν φωτογραφία της Βασιλικής και είπα αυτό είναι το παιδί μου. Φυσικά είναι άχαρο όλο αυτό με να επιλέγεις από φωτογραφίες», είπε η Φωτεινή Πατζιά.

 

Advertisements

Όσο για το εάν θα ήθελε η κόρη της να έχει επαφή με τους βιολογικούς της γονείς: «Θέλω, δεν θέλω, θα έχει επαφή με τους βιολογικούς της γονείς. Γι΄αυτό θα είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη.  Γι’ αυτό και πήρα όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες μπορούσα γιατί από τον γιο μου δεν πήρα τίποτα, βρέθηκε εγκαταλελειμμένος.

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα