Μην χασετε

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Για τον ρόλο της Ελισάβετ πήγα σε μοναστήρι με την Κατερίνα Διδασκάλου και είδα πολλά ντοκιμαντέρ»

«Ακούω εκκλησιαστική μουσική για να μπω στο πετσί του ρόλου»

 

Η Ελισάβετ βρίσκεται στο μοναστήρι από τότε που ήταν 12 ετών και η μεγάλη δοκιμασία έρχεται όταν γνωρίζεται με τον Πέτρο Καστρινό.

«Είναι δύσκολος ο ρόλος της Ελισάβετ, γιατί διαφέρει πολύ από εμένα. Για να προσεγγίσω τον ρόλο είδα πολλά ντοκιμαντέρ και πήγαμε σε ένα μοναστήρι της Κρήτης με την Κατερίνα Διδασκάλου».

Advertisements

Κάποιες από τις προσευχές τις γνώριζε ήδη, άλλες προσευχές χρειάστηκε να ρωτήσει μοναχές, ενώ η ίδια ακούει  στο Youtube εκκλησιαστική μουσική για να μπει στο πετσί του ρόλου.

 

«Ο ρόλος μου στο «Μαύρο Ρόδο» είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμένα. Η μεγαλύτερη δυσκολία του ρόλου μου είναι να υπάρχει μέσα μου η απουσία κακής σκέψης και η αγνότητα».

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου γεννήθηκε στην Αγγλία, όπου έμεινε εκεί μέχρι την ηλικία των 7 ετών. Στη συνέχεια η οικογένειά της μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη κι έπειτα η ίδια γύρισε στην Αγγλία για σπουδές. Αν και το ελληνικό κοινό την βλέπει για πρώτη φορά στο «Μαύρο Ρόδο», η ηθοποιός ασχολείται από πολύ μικρή με την υποκριτική.

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα