Μην χασετε

Φωτεινή Δάρρα: «Θα ήθελα το πρώτο live να το αφιερώσω στη μητέρα μου, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες»

Δύσκολες οι τελευταίες ημέρες για την τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα η οποία έχασε τη μητέρα της. «Έλεγες: Ορφανεύεις από μάνα παιδί μου. Εγώ ξέρω. Έχασα τη μάνα μου όταν ήμουν 2,5 χρόνων. Είχες δίκιο. Αντίο μάνα», έγραφε πριν από 3 ημέρες στον λογαριασμό της στο Instagram.

 

Η τραγουδίστρια συμμετέχει στο J2US ως coach του Παραολυμπιονίκη Ξιφασκίας Πάνου Τριανταφύλλου.

Μετά την ερμηνεία τους με το τραγούδι «Πόσο λυπάμαι» η Φωτεινή Δάρρα θέλησε να εξομολογηθεί ότι ο Πάνος της έδωσε δύναμη τις τελευταίες ημέρες και αφιέρωσε το πρώτο live στη μητέρα της. «Ο Πάνος μου έχει δώσει δύναμη. Θα ήθελα το πρώτο live να το αφιερώσω στη μητέρα μου, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες», ανέφερε.

Advertisements

Τις προηγούμενες ώρες η Φωτεινή Δάρρα είχε εξομολογηθεί μέσα από τα social media: «Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Κι εκεί που νιώθεις τον κόσμο να φεύγει κάτω από τα πόδια σου, σου στέλνει ένα μήνυμα για να σου πει πως τίποτα δεν χάθηκε. Ένας άνθρωπος μπήκε στη ζωή μου κι έδωσε χρώμα στο φιλμ νουάρ της ψυχής μου θυμίζοντάς μου το Μότο της δικής μου διαδρομής: “Πάμε να κάνουμε το αδύνατο δυνατό και να φωτίσουμε την ομορφιά αυτού του κόσμου! “Όπως έλεγε και η Φλέρυ δια στόματος Λέοναρντ Κοέν: “Υπάρχουν όμορφα πράγματα ακόμα κι εκεί που δεν το περιμένεις…”
~Ελπίδα-φως».

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα