Μην χασετε

Φώφη Γεννηματά: Η εξομολόγησή της για τον καρκίνο σε μία από τις τελευταίες της τηλεοπτικές συνεντεύξεις

Η Φώφη Γεννηματά “έφυγε” σήμερα από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Σε μία από τις τελευταίες της τηλεοπτικές συνεντεύξεις, στα Μεσάνυχτα της Ελεονώρας Μελέτη, η Φώφη Γεννηματά είχε μιλήσει για τη μάχη της με τον καρκίνο.

Advertisements

 

«Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκέφτεσαι ότι τα παιδιά σου μπορεί να μεγαλώσουν χωρίς εσένα, να σκέφτεσαι ότι μπορεί η μικρή σου να μην σε θυμάται καν πώς είσαι, να μην θυμάται τη φωνή σου, να μην θυμάται τη μορφή σου, να μη γνωρίσει το χάδι σου. Εμείς ήμασταν πολύ μεγαλύτερες όταν χάσαμε τους γονείς μας, είχαμε προλάβει να ζήσουμε μαζί τους κι έχουμε έντονες αναμνήσεις από εκείνους. Με έπιανε τρόμος όταν σκεφτόμουν ότι τα παιδιά μου, που με τόσο κόπο και προσπάθεια απέκτησα, θα τα άφηνα ξαφνικά μόνα τους. Είναι πολύ οδυνηρό.

 

Για αρκετά χρόνια ζούσα με το σκεπτικό ότι κάποια στιγμή ο καρκίνος θα χτυπήσει και τη δική μου πόρτα. Μετά η καθημερινότητα μας ξεπέρασε, αρχίσαμε να ζούμε φυσιολογικά και το ξεχάσαμε, το βγάλαμε από τη ζωή μας. Αλλά επανήλθε και αφού επανήλθε μάθαμε να ζούμε με αυτό. Το Σάββατο το διαπίστωσα, τη Δευτέρα χειρουργήθηκα και το επόμενο Σάββατο ήμουν σε ένα συνέδριο και μιλούσα από το βήμα», είχε πει πέρυσι η Φώφη Γεννηματά.

 

zappit.gr

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα