Μην χασετε

Εξοργισμένη η Ιωάννα Τούνη: «Διάβασα ότι αφήνουμε το μωρό γυμνό να κρυώνει, γιατί περιμένουμε χορηγία ρούχων»

Μετά τον ερχομό του γιου της, η Ιωάννα Τούνη λαμβάνει καθημερινά πολλά μηνύματα από τους ακόλουθούς της σχετικά με τον νέο της ρόλο ως μαμά, αλλά και τον τρόπο που μεγαλώνει το μωρό.

Advertisements

Η Instagrammer μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα και βίντεο από τη νέα ζωή εκείνης και του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον γιο τους.

Ωστόσο, ένα νέο πλάνο που τράβηξε κι ο γιος της δεν φοράει ρούχα, προκάλεσε την αντίδραση ενός ακολούθου της, ο οποίος δεν δίστασε να της στείλει μήνυμα, κατηγορώντας την πως αφήνει το παιδί της γυμνό, γιατί περιμένει από τις εταιρείες να της στείλουν δωρεάν ρούχα.

Μη μπορώντας να συγκρατήσει τον θυμό της, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο αναφέρεται στο περιστατικό και επισημαίνει πως «η εγκυμοσύνη δεν τη γλύκανε».

«Κάτι ακόμα πριν μου γυρίσει ο εγκέφαλος. Πολλές φορές έχετε δει στα stories μου τον μικρό μπέμπη, ο οποίος είναι λίγο γυμνούλης και κάπου διάβασα ότι αφήνουμε το μωρό γυμνό να κρυώνει, γιατί περιμένουμε χορηγία ρούχων. Μπορώ να ρίξω μία χλέπα στην οθόνη και να πάει απευθείας στον παραλήπτη; Να πάει απευθείας στον κύριο που έγραψε αυτό το πράγμα. Θεούλη μου θα μπορούσα να έχω αυτή τη δυνατότητα; Αυτό θα ήθελα για σήμερα, αν μπορούσα να ευχηθώ κάτι θα ήταν μια χλέπα στην μούρη αυτουνού να πέσει. Δεν με γλύκανε η εγκυμοσύνη, όχι», ακούγεται να λέει η Ιωάννα Τούνη.

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα