Μην χασετε

Έξαλλη η Νάταλι Κάκκαβα με τα αρνητικά σχόλια για τον εμβολιασμό του Γρηγόρη Γκουντάρα

Η Νάταλι Κάκκαβα δέχτηκε έντονα σχόλια, μετά τη φωτογραφία που ανέβασε  στα social media ο Γρηγόρης Γκουντάρας από το εμβολιαστικό κέντρο (όπου και βρέθηκε για τη δεύτερη δόση του εμβολίου Johnson).

 

Οι followers της φαίνεται πως ενοχλήθηκαν με τον παρουσιαστή ο οποίος απεικονίζεται χαμογελαστός, χωρίς μάσκα αλλά και με το νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο δεν φορούσε γάντια.

Μετά τα έντονα σχόλια που δέχτηκε η παρουσιάστρια, η ίδια θέλησε να δώσει απαντήσεις μέσα από βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram…

Advertisements

«Πήγαμε χθες με τον Γρηγόρη στο Σισμανόγλειο για να κάνει την αναμνηστική του δόση στο εμβόλιο. Είχε κάνει τον Μάιο το μονοδοσικό, το Johnson και έκανε χθες την αναμνηστική δόση πάλι με Johnson. Εγώ του τράβηξα μια φωτογραφία την ώρα που του έκανε η νοσοκόμα το εμβόλιο και την ανέβασε ο Γρηγόρης. Σήμερα βλέπω από κάτω πάρα πολλά σχόλια του τύπου “έλα ρε, ποιον δουλεύεις”, “δεν φοράς μάσκα”, “η άλλη δεν φοράει γάντια”, “με κοροϊδεύετε”, “τι είναι αυτά που λέτε”, “δεν σε πιστεύουμε”. Παιδιά ας χαλαρώσουμε λίγο».

 

Και συνέχισε η Νάταλι Κάκκαβα: «Δεν είναι ότι λέμε και ότι κάνουμε ψεύτικο. Έβγαλε για δέκα δευτερόλεπτα την μάσκα για να βγάλω εγώ την φωτογραφία. Τώρα εάν η κυρία φορούσε γάντια, συγχωρέστε μας, δεν είναι κάτι το οποίο το προσέξαμε ή το τσεκάραμε γιατί δεν είμαστε καχύποπτοι. Όλοι έχουμε τα θέματα μας και πολλά μάλιστα αλλά ας είμαστε πιο ανθρώπινοι. Ας πιστεύουμε αυτά που μας λένε. Δεν είναι κακό. Να βρούμε την ανθρωπιά μας και να ηρεμήσει λίγο η ψυχή μας».

 

Advertisements

tlife.gr

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα